۷.۵ گیگاوات ساعت برق در تصفیهخانههای فاضلاب تهران تولید شده است
۷.۵ گیگاوات ساعت برق از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر در سال ۱۴۰۳ در تصفیهخانههای فاضلاب شهر تهران تولید شده است.

به گزارش
، نخستین نیروگاه بیوگاز شرکت فاضلاب تهران که تولید برق آن حاصل از گازهای متصاعد شده طی فرآیند تصفیه فاضلاب شهری است در سال ۱۳۸۹ با ظرفیت اسمی ۴.۸ مگاوات در واحدهای ۱ تا ۴ تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران راهاندازی شد.همچنین در فروردین سال ۱۴۰۲ نیز دومین نیروگاه بیوگاز در واحدهای ۵ و ۶ تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران با ظرفیت اسمی ۲.۴ مگاوات افتتاح شد. این دو نیروگاه بیوگاز تصفیهخانه جنوب تهران دارای ظرفیت نامی تجمعی ۷.۲ مگاوات هستند که این میزان قابلیت تولید ۲۰ گیگاوات ساعت برق در سال را دارد که معادل تأمین برق مورد نیاز ۷ هزار اشتراک برق خانگی است.
مدیر سیستمهای کنترل و انرژی شرکت فاضلاب تهران با بیان اینکه دو نیروگاه بیوگاز در واحدهای یک تا شش تصفیهخانه فاضلاب جنوب تهران در حال بهرهبرداری هستند، گفت: نیروگاه بیوگاز سوم در تصفیهخانه فاضلاب غرب تهران (فیروزبهرام) ساخته و افتتاح شده است که ظرفیت تولید بیش از ۸ گیگاوات ساعت برق در سال را خواهد داشت.
محمد صفرپور همچنین درباره نیروگاههای خورشیدی تصفیهخانههای فاضلاب شهر تهران نیز توضیح داد: ظرفیت نامی نیروگاههای خورشیدی به تفکیک ۵۳۲ کیلووات در تصفیهخانه جنوب تهران، ۸۰ کیلووات در تصفیهخانه اکباتان، ۴۰ کیلووات در تصفیهخانه شهرک غرب و ۵۲ کیلووات در تصفیهخانه محلاتی است.
به گفته او، سال ۱۴۰۳ در نیروگاه بیوگاز تصفیهخانه فاضلاب جنوب و نیروگاههای خورشیدی شرکت فاضلاب تهران به صورت تجمعی ۷.۵ گیگاوات ساعت برق تولید شد.
نیروگاه بیوگاز تصفیهخانهای نیروگاهی است که از گازهای ناشی از تصفیه فاضلاب و تبدیل آن به پساب برق تولید میکند و جزو انرژیهای تجدیدپذیر دستهبندی میشود، زیرا از انتشار گازهای گلخانههای جلوگیری میکند.
ارسال نظر