سرخط خبرها
  • پایش مدارس کم جمعیت در کشور
  • سرپرست وزارت دفاع: مسیر پیشرفت صنعت دفاعی با قدرت ادامه دارد
  • جریمه‌های تخلفات پلاک اعلام شد؛ از ۹۰۰ هزار ریالی تا ۷ میلیون ریال
  • دهقان‌نیا: سامانه نظارت بر طلای آنلاین راه‌اندازی شد
  • پلیس راهور فراجا: حیوان‌آزاری در تالش؛ راننده پراید شناسایی و به مرجع قضایی معرفی شد
  • شروع مقتدرانه تیم ملی زیر ۱۷ سال در قهرمانی جهان
  • پزشکیان: با تمام توان از نیرو‌های مسلح پشتیبانی می‌کنیم
  • تذکر کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی؛ لزوم افزایش حقوق بر اساس نرخ تورم
  • AFC میزبانی تراکتور در عمان را تأیید کرد
  • کارت زرد مجلس به وزیر کشاورزی
  • بررسی ۴ سوال از وزیر ارتباطات درباره فعالیت پلت‌فرم‌های خارجی در مجلس

سخنگوی صنعت برق بر کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی تاکید کرد

مدیرعامل شرکت توانیر از ضرورت صرفه‌جویی ۲۰ درصدی در مصرف برق و گاز خبر داد و تاکید کرد: با توجه به کمبود سوخت نیروگاه‌ها و روند کاهشی دمای هوا در بیشتر نقاط کشور و استمرار آن طی هفته پیش رو، صرفه‌جویی در مصرف برق و گاز بسیار ضروری است.

سخنگوی صنعت برق
به گزارش خبرگزاری موج

، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به اینکه حدود ۹۰ درصد برق مورد نیاز کشور توسط نیروگاه های حرارتی و با استفاده از گاز یا گازوئیل تولید می‌شود گفت: با توجه به این که در فصل زمستان عمده گاز طبیعی کشور به مصارف خانگی اختصاص می‌یابد، مدیریت و کاهش مصارف توام برق و گاز ضرورتی دو چندان پیدا می‌کند.

رجبی مشهدی با بیان این که در شرایط کنونی با کاهش ۲۰ درصدی مصرف برق و گاز می‌توان به تامین بهتر سوخت مورد نیاز نیروگاه‌ها کمک شایانی کرد، بر ضرورت همکاری بیشتر همه مشترکان در کاهش مصرف تاکید کرد و افزود: در شرایط فعلی، تمامی ادارات، صنایع، بخش تجاری، اصناف و مشترکین خانگی و کشاورزی باید با اتخاذ راهکارهای مناسب و مصرف بهینه برق و گاز به استمرار تامین انرژی پایدار کمک کنند.

سخنگوی صنعت برق خاطرنشان کرد: به این منظور پایش جدی و دقیق روشنایی معابر و مصارف انرژی ادارات و مشترکان تجاری در دستور کار شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور قرار دارد.

وی با اشاره به این که برخورد با استخراج غیرمجاز رمز ارز نیز تشدید شده است، از کشف ۱۶۰ دستگاه ماینر غیرمجاز رمزارز در روز جاری خبر داد و اضافه کرد: برخورد با افراد و استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز براساس قانون جدی تر از قبل دنبال خواهد شد.

سخنگوی صنعت برق در پایان از همه مشترکان درخواست کرد به منظور حفظ پایداری شبکه سراسری برق نسبت به کاهش مصارف غیر ضرور به طور جدی اقدام کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه