سرخط خبرها
  • باشگاه پرسپولیس: مذاکرات با گزینه سرمربیگری در چارچوب منافع باشگاه دنبال می‌شود
  • موزه قرآن و هدایای رهبر شهید انقلاب در حرم رضوی بازگشایی شد
  • مقام یمنی: رهبر شهید ایران الگویی منحصر به فرد در تاریخ هستند
  • صلاح: وقت لذت بردن از صعود به یک‌هشتم است/یکی از بهترین روزهای زندگی‌ام را تجربه کردم
  • یک دانشجوی نیجریه‌ای: ما را از پدرمان جدا کردند
  • دنیامالی: مدال می‌گیریم تا روح رهبر شهید را شاد کنیم؛ فرامین ایشان را اجرا خواهیم کرد
  • ناجا: بارزه با مواد مخدر دفاع از سلامت اجتماعی است
  • فیلسوف روس: ایران با رهبری آیت‌الله خامنه‌ای برابر غرب قهرمانانه ایستاد و پیروز شد
  • دانش‌آموز جوانرودی به عنوان مشاور وزیر آموزش و پرورش منصوب شد
  • پزشکیان: پرچمی که رهبر قائد شهید برافراشت، برزمین نخواهد ماند
  • رسانه های میهمان: حضور هییت های رسمی از ۱۰۰ کشور، نشان وحدت با ایران است
  • ستاد برگزاری مراسم: ساعت به ساعت موج حضور مردمی بیشتر می شود
  • وزیر فرهنگ: هیچکس به اندازه رهبر شهید به سینما باور نداشت/ایران از نظر ایشان یعنی هنر
  • مدیریت کم‌ نظیر در سیل خروشان جمعیت، مصلی ۵ نوبت تکمیل و تخلیه شد
  • راهور: تمام مسیرهای ورودی ۱۴ گانه باز است
  • برنامه تشییع و بدرقه رهبر شهید در قم اعلام شد
  • عکاسان خارجی: زیباترین صحنه هایی از وحدت را ثبت کردیم
  • تکذیب شایعه نیویورک‌تایمز درباره نامه همتی به رهبر انقلاب
  • طعنه تحلیلگر انگلیسی به ترامپ: جرأت داری به ایران حمله کن
  • دختر سنگین وزن ایرانی، رکوردار روپایی ایران شد

آمادگی بانک مسکن برای اجرای سیاست‌های مسکنی وزارت راه و شهرسازی/ تجربه و تخصص خود را دراختیار دیگر بانک‌ها قرار می‌دهیم

عسکری گفت: بانک در دوره جدید مدیریتی در وزارت راه و شهرسازی نیز با توان و نیروی تازه تری آمادگی دارد نیروی خود را در جهت اجرای سیاست های دولت در حوزه مسکن بکار گیرد.

بانک مسکن

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی بانک مسکن، علی عسکری سرپرست بانک مسکن با اشاره به عملکرد این بانک در مهمترین طرح کشور برای تامین نیاز خانه مردم گفت: بانک مسکن در راستای سیاست جهش تولید مسکن که از سوی مجلس شورای اسلامی و دولت محترم ابلاغ و اجرا شده است، سعی کرده همراستا با برنامه تعیین شده حرکت کند که در این خصوص طی اولین سال اجرای طرح نهضت ملی مسکن اقدامات لازم برای عملیاتی کردن تعهدات خود را انجام داده و تقریبا ۱۰۰ درصد از قراردادهای تعیین شده برای بانک در این طرح را منعقد کرده است.

وی افزود: بانک مسکن به عنوان یک بانک تخصصی در این حوزه سعی دارد ضمن تامین مالی ساخت مسکن تسهیل کننده اجرای آن باشد و در این راستا سیاست‌هایی را در زمینه تسریع و ارتقای کیفیت ساخت مسکن اعمال کرده است که حمایت از انبوه سازان حرفه‌ای که با فناوری‌های نوین اقدام به ساخت مسکن می‌کنند از جمله این موارد است.

دکتر عسکری بکارگیری تکنولوژی‌های روز را از جمله اقدامات لازم برای تسریع در ساخت مسکن عنوان کرد و گفت: صنعتی سازی از جمله ملزومات اجرا و پیشبرد سریع طرح نهضت ملی مسکن است. ضمن اینکه روند بروکراتیک و سرعت‌بخشی به صدور مجوز پروانه ساختمانی برای آغاز و کلید زدن پروژه‌ها بسیار اهمیت دارد که در این زمینه دولت و شهرداری‌ها توجه لازم را دارند، استفاده از تکنولوژی و صنعتی‌سازی مدت زمان ساخت مسکن را به شدت کاهش می‌دهد. خصوصا در این شرایط که نیاز به مسکن در بازار افزایش یافته و هر روز این نیاز بیشتر احساس می‌شود.

سرپرست بانک مسکن تصریح کرد: در خصوص متوسط مدت زمان ساخت مسکن عوامل مختلفی از تامین مالی و زمین مورد نیاز دخیل است اما توان فنی بالای انبوه سازان مسکن در این راه بسیار راهگشاست و باید خود را به میانگین جهانی ساخت مسکن برسانیم که با استفاده از تکنولوژی‌های روز و استفاده از نیروی کار کارآمد و دانش بنیان این امر امکان پذیر است.

 عسکری افزود: یکی از روش‌هایی که وزارت راه و شهرسازی بویژه در طرح جهش تولید مسکن اهتمام ویژه‌ای بدان دارد به غیر از انبوه سازی مسکن، نوسازی بافت فرسوده است که بانک مسکن در این زمینه نیز اقدامات قابل توجهی انجام داده است. توجه وزارت راه و شهرسازی و برنامه دولت در حوزه بافت فرسوده نشان می‌دهد نگاه مدیریتی در این زمینه همه جانبه و ترکیبی است و تنها به انبوه سازی مسکن برای رفع نیاز در این راستا متمرکز نشده است، بخصوص اینکه در مناطقی که بافت فرسوده در آن وجود دارد زیرساخت‌های لازم آب و برق و گاز و مراکز بهداشتی و آموزشی و ... وجود دارد و هزینه کمتری در این خصوص جهت تولید مسکن صرف می‌شود.

وی با اشاره به تجربه و تخصص بانک مسکن در این حوزه گفت: عملکرد بانک مسکن در ادوار مختلف در تامین مالی طرح‌‎های انبوه سازی از جمله «مسکن مهر» و سال اول اجرای «طرح نهضت ملی مسکن» نشان از دغدغه و مسئولیت‌پذیری همکاران بانک در جهت خانه‌دار شدن مردم دارد و بانک در دوره جدید مدیریتی در وزارت راه و شهرسازی نیز با توان و نیروی تازه تری آمادگی دارد نیروی خود را درجهت اجرای سیاست‌های دولت در حوزه مسکن بکاربگیرد و برای در اختیار گذاشتن تجربه و تخصص خود بویژه به بانک‌های دیگر در این حوزه برای تامین مالی و تسریع اجرای پروژه‌ها نیز از هیچ کوششی فروگذاری نمی‌کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه