سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

شورای امر به معروف و نهی از منکر بانک ایران زمین برگزار شد

به منظور افزایش مسئولیت پذیری کارکنان در بانک ایران زمین، شورای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد.

بانک ایران زمین5

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از روابط عمومی؛ عبدالمجید پورسعید مدیرعامل بانک ایران زمین هدف از تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر را ایجاد احساس مسئولیت همکاران نسبت به سازمان خود بیان کرد و گفت: همکاران باید استفاده بهینه از همه ابزارها و امکاناتی که در اختیار دارند، در جهت رشد و تعالی بانک کوشا باشند.

پورسعید افزود: اولین گام در این راه آموزش و فرهنگ سازی صحیح به همکاران است و اداره آموزش باید با تدوین برنامه ای جامع در حوزه امر به معروف و نهی از منکر، همکاران را در این جهت یاری کند.

مدیرعامل بانک ایران زمین روابط عمومی را مهمترین ابزار در این راه دانست و خاطر نشان کرد: اطلاع رسانی و آگاهی از نحوه عملکرد کارکنان توسط مدیریت روابط عمومی انجام می شود و این مدیریت باید با درایت و شکیبایی آموزش های لازم را به همکاران منتقل کند.

وی یادآور شد: همکاران باید با وجود گرمای هوا در این فصل، دمای محیط کار خود را در حد استاندارد قرار دهند تا در کاهش مصرف برق و به تبع آن مصرف آب و گاز سهیم باشند. این عمل خود یک امر به معروف است.

در اولین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر مدیرعامل بانک ایران زمین به عنوان رئیس شورا، مدیر امور توسعه سرمایه انسانی به عنوان قائم مقام شورا و مدیران امور شعب استان ها، مدیر امور روابط عمومی، مدیر امور حراست، رئیس اداره داده کاوی و هوش تجاری، کارشناس اداره آموزش، کارشناسان مدیریت امور حراست حاضر در جلسه به عنوان اعضای شورا و کارشناس امور پرسنلی مدیریت امور توسعه سرمایه انسانی به عنوان دبیر شورا انتخاب شدند و احکام آنان توسط مدیرعامل بانک به نامبردگان داده شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه