سرخط خبرها
  • پایان رقابت‌های قهرمانی شمشیربازی جوانان دختر کشور
  • تدوین طرح جامع مسکن در وزارت راه و شهرسازی
  • مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
  • رئیس انجمن سی‌ان‌جی: بی‌توجهی به این سوخت، ناترازی بنزین را تشدید می‌کند
  • پلتفرم مسدود شده فروش طلای برخط مربوط به جنگ‌۱۲ روزه بود
  • الزام صنایع انرژی‌بر به خرید برق از تابلو برق سبز یا آزاد در شهریورماه
  • اعتصاب کارکنان، فرودگاه بن‌گوریون را به آشوب کشید
  • از خودگذشتگی بازیکنان پرسپولیس حائز اهمیت است/ بازی با تراکتور جذابیت خاص خود را دارد
  • مسن‌ترین داوطلب کنکور امسال ۸۵ سال و جوانترین داوطلب ۱۲ سال دارد
  • دارو تا ۶ ماه تامین است/ انتقال ارز مشکل اصلی صنعت دارو
  • عمو پورنگ: بعد از پنج سال دوری، با سریال «اکسیر» مهمان خانه‌هایتان هستم
  • آغاز کنکور ۱۴۰۵ با رقابت داوطلبان تجربی در سراسر کشور
  • تکذیب ‌آتش‌سوزی در پالایشگاه تهران
  • حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
  • افزایش قیمت بنزین فعلا منتفی است/ وضعیت ذخایر بنزین مناسب است

قیمت نفت در معاملات امروز ۶ فروردین ۱۴۰۱/ برنت به ۱۲۰ دلار و ۶۵ سنت رسید

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات دیروز با یک دلار و ۶۲ سنت معادل ۱.۴ درصد افزایش به ۱۲۰ دلار و ۶۵ سنت رسید.

قیمت نفت

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از رویترز، در حالی که حمله موشکی به یک مجتمع توزیع نفت در عربستان موجب افزایش نگرانی از کاهش عرضه شده است قیمت نفت روز جمعه با بیش از یک درصد افزایش به بالای ۱۲۰ دلار رسید.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال در پایان معاملات دیروز با یک دلار و ۶۲ سنت معادل ۱.۴ درصد افزایش به ۱۲۰ دلار و ۶۵ سنت رسید. قیمت نفت وست تگزاس اینترمدییت آمریکا هم در پایان معاملات روز جمعه با یک دلار و ۵۶ سنت معادل ۱.۴ درصد رشد به ۱۱۳ دلار و ۹۰ سنت رسید.

بدین ترتیب قیمت هر دو شاخص نفتی شاهد اولین رشد هفتگی در طی ۳ هفته گذشته بود. نفت برنت بیش از ۱۱.۵ درصد و نفت خام آمریکا ۸.۸ درصد افزایش را تجربه کردند. حوثی های یمن روز جمعه اعلام کردند سلسله حملات موشکی ای را علیه تاسیسات انرژی عربستان انجام داده اند.

ائتلاف متجاوز به رهبری سعودی هم اعلام کرد ایستگاه توزیع سوخت شرکت آرامکو در جده هدف حمله قرار گرفته اما آتش سوزی در ۲ مخزن این مجتمع مهار شده است.

دولت عربستان گفته مسئولیت هرگونه کمبود عرضه نفت در بازار جهانی را که از این حمله ناشی شده باشد بر عهده نخواهد گرفت. جنبش مقاومت انصارالله یمن طی ۷ سال گذشته درگیر مقابله با اقدامات متجاوزانه ائتلاف به رهبری عربستان علیه این کشور بوده است.

اندرو لیپو تحلیلگر بازار نفت در این باره گفت: «بازار که در هفته های اخیر نگران اختلال در عرضه نفت روسیه بوده، با یک عامل نگرانی دیگر مواجه شده است و این بر قیمت ها تاثیر خواهد گذاشت.»

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه