English

جزئیات مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا برای بازار اجاره اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی جزئیات مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا را برای بازار اجاره اعلام کرد.

جزئیات مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا برای بازار اجاره اعلام شد

به گزارش خبرگزاری موج، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه همکاری دبیرخانه شورای عالی منطقه آزاد و منطقه ویژه اقتصادی که در وزارت راه و شهرسازی برگزار شد در جمع خبرنگاران درباره تصمیم امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا درباره اجاره اظهار کرد: امروز در ستاد ملی مبارزه با کرونا تصمیماتی را برای بازار اجاره اخذ کردیم.

او ادامه داد: ستاد ملی مبارزه با کرونا در اردیبهشت مصوبه ای صادر کرد که در آن مدت اجاره دو ماه تمدید شد و امروز هم مصوبه ای دیگر در این زمینه اعلام شد که بر این اساس تمامی قراردادهای اجاره تا سه ماه بعد از پایان شرایط کرونا و اعلام عادی شدن وضعیت سلامت کشور توسط وزارت بهداشت تمدید شود. همچنین حداکثر افزایش نرخ اجاره در تهران ۲۵ درصد و در سایر شهر‌ها ۲۰ درصد است و مالکان حق افزایش اجاره بیش از این نرخ را ندارند.

وزیر راه و شهرسازی توضیح داد: این مصوبه دارای چند تبصره است به طوری که چنانچه مستاجران تکالیف خودشان را درست اجرا نکنند دادگاه‌ها حکم را صادر و باید مستاجر ظرف دو ماه تخلیه کند و چنانچه مالک به صورت رسمی واحد خود را فروخته باشد مستاجر ۲ ماه بعد از اعلام رسمی می‌تواند واحد را تخلیه کند و سومین و مهمترین تبصره آن است که تمامی معاملات باید در سامانه ثبت اسناد املاک و مستغلات کشور ثبت شود و متقاضیان باید کد رهگیری را دریافت کنند و اگر خارج از بنگاه معامله‌ای منعقد می‌شود باید حتماً کد رهگیری را اخذ کنند.

اسلامی بیان کرد: از امروز تمامی معاملات املاک و مستغلات، باید ثبت رسمی شوند و متقاضیان باید کد رهگیری را دریافت کنند.

وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بسته حمایتی دیگری در مرحله بعد در ستاد ملی مبارزه با کرونا در مورد آن تصمیم می‌شود که مربوط به تولید و عرضه مسکن است.

اسلامی با اشاره به اینکه تمامی مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا در تمامی بخش‌ها باید رعایت شود، افزود: با توجه به شرایط خاصی که در کشور وجود دارد و قیمت‌ها در حوزه اجاره، خرید و فروش تغییر کرده است و با توجه به اینکه برخی از سیاست‌های قوه قضاییه و برخورد‌های قضایی ممکن است التهاب آفرین باشد؛ بنابراین تنظیم‌گری مقررات در این بخش به گونه‌ای صورت گرفته که به جامعه آرامش دهیم و برخورد قضایی در این زمینه صورت نگیرد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: دادگاه به هیچ عنوان حکم تخلیه نمی‌دهد و این خود ابزار‌های اجرایی برای این مصوبه است.

اسلامی درباره امضای تفاهم‌نامه مراسم امروز هم گفت: تسهیل تجارت و ایجاد صنعت دانش بنیان و همچنین ساده سازی مقررات و فراهم کردن امکانات برای صنعتگران و بازرگانان از مهم‌ترین مزایای ایجاد منطقه آزاد و امضای تفاهمنامه در این مراسم است.

او تاکید کرد: سهولت در تجارت، جابه جایی، حمل و نقل و ایجاد لجستیک در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) باعث ایجاد تولید دانش تجارت و همچنین ایجاد رقابت در این حوزه می‌شود.

او گفت: بنگاه‌های تولیدی و تجاری می‌توانند با ایجاد شهر فرودگاهی در فرودگاه امام خمینی(ره) تمرکز خود را در تولید و تجارت در سایر بخش‌ها بیشتر کنند.

اسلامی اظهار کرد: سرمایه گذاری بخش خصوصی و همچنین ایجاد فرآیند تجارت و افزایش ترانزیت در نزدیکترین نقطه کانونی پایتخت نقش بسیار موثری را در زمینه ایجاد رونق تولید می‌تواند فراهم کند.

*  اظهارت وزیر راه درباره ساخت خانه‌ های کوچک متراژ

وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره ساخت خانه‌های کوچک متراژ هم گفت: من به هیچ عنوان موافق طراحی این واحد‌های مسکونی نیستم.

به گفته اسلامی، وزارت راه و شهرسازی برنامه برای ساخت  واحد‌های کوچک متراژ ندارد.

اسلامی همچنین درباره خبری مبنی بر زندگی دو خانوار در یک واحد مسکونی به دلیل گرانی اجاره بها گفت: اخبار‌های ضد انقلابی در این خصوص زیاد است و این اخبار به هیچ عنوان اصالت ندارد و زندگی دو خانوار در یک واحد مسکونی کاملاً دروغ است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • حسین

    سوالی که وجود داره اینجاست که بنده به عنوان مالک فقط یک واحد، دو ماه دیگه منزلم رو برای تشکیل خانواده خودم نیاز دارم. الان این مصوبه چه منطقی پشتش هست که به من اجازه نمیده خونه خودم رو داشته باشم ؟ شرع اسلام اینه؟ ما موقع اجاره اسلامی و انسانی معامله کردیم ولی مملکت افتاده دست یه مشت کافر که هیچ شرع و دینی رو نمی فهمند. حق ما رو چه کسی می گیره؟

    • محمد

      هر زمان قیمت خودروی اعلام شده توسط شورای رقابت ( دولت ) توسط خودروسازان عمده ( دولت ) رعایت شد آنوقت از موجرین هم انتظار این را داشته باشید که به مصوبه شما احترام بذارند و تمکین کنند . شما وقتی یک جا خودتون میگید قیمت خودرو این مقداره و در جایی دیگه باز خودتان قیمت بالاتر را به مشتری می دید و ضد و نقیض گویی می کنید تا فقط به سود برسید و افکار عمومی را فریب بدهید که ما مدافع مشتری و منافع و حق و حقوق اون هستیم حالا از من مالک انتظار نداشته باشید که به حرفهای بی سرو ته و مصوبه بی اساس شما که اگر جمع کنید صد تا گونی را پر خواهد کرد احترام بذارم زهی خیال باطل

    • محمد

      دوست عزیز شما از لحاظ قانونی می توانید بعد از اتمام موعد اجاره عذر مستاجر را بخواهید و ملک خودتان را در اختیار داشته باشید و این مصوبه سرتاسر غیر قانونی است و از تراوشات ذهن های مریض برخواسته است مسئولین به خیال خودشان تصور کرده اند با یک مصوبه مشکل مستاجرین را با بخشیدن از کیسه دیگران حل کرده و شانه خودشان را از مسئولیت خودشان خالی می کنند . این مصوبه در صورت شکایت به دیوان عدالت اداری به دلیل اینکه کل قوانین کشور را به چالش کشیده است ملغی خواهد شد

  • محسن

    علی برکت الله

  • محمد

    اولا اینکه چرا و به کدام عقل و منطق و قانون و شرع و انسانیت و حقوق اسلامی و انسانی دولت تنها زحمت یک مصوبه را به خودش می دهد و به بهانه کرونا از کیسه دیگران می بخشد ؟ و برای ملک و حریم خصوصی دیگران تعیین تکلیف کند این ظلم هزار سویه است و خلاف شرع و انسانیت و قانون و امیدوارم زود قضاوت نکنید
    و بنده را به زورگویی به مستاجر خودم متهم نکنید وبدانید که با هزار خون جگر و با پول بازنشستگی و هزار نوع صرفه جویی دو واحد را به دلیل حقوق کم بازنشستگی برای روز مبادای خودم ذخیره کردم تا با اجاره دادن آن به نرخ روز تامین مخارج داشته باشم . الان خودم و همسرم مریض هستیم و هزینه ماهانه داروی ما بالای سه میلیون تومان می شود . که به
    به ولایت مولا امیر مومنان این حرفی که میزنم عین حقیقت است
    دوم اینکه بنده مستاجری دارم که خرج شام بیرون و رفاه اهل خانواده اش در یک ماه از یکسال خانواده من بیشتره ، یک ملک تجاری بزرگ داره و به بهانه اینکه خونه دار شدن حوصله میخواد وکسی که خونه داره در هر سال با افت دارایی مواجه میشه تمام ثروت خودش رو به ملک تجاری زده و با هزینه ناچیزی اجاره نشین و یا خوش نشین شده است و طلا و جواهر همسر این مستاجر مستضعف بنده ازارزش یک واحد من بیشتر است . حالا این آقا با این تورم بالای صد درصد به بهانه مصوبه دولت بعد از اتمام مدت اجاره بهانه آورده است و تخلیه نمیکند
    سوم اینکه مستاجر دیگری دارم که اولویت آخرش دادن اجاره است . و برای دادن یک اجاره ماهانه هر ماه باید اعصاب آدمو خرد کنه و من میخوام این مستاجر را امسال رد کنم درسته که وضع مالی خوبی ندارد اما وضع بچه هاش و هزینه تحصیل در مدارس خصوصی اش و حتی آموزش موسیقی و هزاران خرج و مخارج اضافی این آقا چندین برابر اجاره ماهانه می شود حالا اگر این مصوبه بهانه عدم تخلیه این آقا بشود و بلند نشود چه خاکی بر سر خودم باید بریزم من ازکجا ثابت کنم حساب و کتاب این آقا درست نیست و دوست ندارم در ملک بنده ساکن بشود .
    آیا حریم خصوصی مالک در اسلام مقدس نیست ؟ پس چرا دولت در کاری که به او مربوط نیست دخالت بیوجه می کند و کو تاهی های خودش را از جیب مردم جبران می کند ؟ آیا این دولت یک ماسک به یک ایرانی در طول شش ماه کرونا بخشید ؟ حالا اومده برای ملک خصوصی من تصمیم می گیرد و دخالت بیوجه می کند .
    آیا این عدالت ابوسفیانی نیست ؟

  • بهنام

    دو تا سوال دارم
    اولا دولت مگه چی کاره است ک بتواند برای ملک شخصی دیگران که قانون اساسی و اسلام مالکیتش رو محترم شمردن تعیین تکلیف کنه
    و دومی اینکه کرونا فقط تو مسکن مهمه؟ چرا کرونا تو بازار زرگران اثر کنترلی ندارد؟ یا هزینه های درمان و هزینه های خورد و خوراک

  • وحید ابوالقاسمی

    چه فاییده که تمام اینها شو تلویزیونی بیش نیست چون همین امروز مامور نیروی انتظامی به همراه حکم تخلیه درب منزل ما بودند و حکم رو ابلاغ کردن و با مراجعه به شعبه حل اختلاف گفتند ابن مصوبات به ما ابلاغ نشده و وجهه قانونی ندارد. لازم به ذکر است که تست کرونای من هم مثبت شده حالا باید کنار خیابون خودمو قرنطینه کنم. هر چند احتمالا پست منتشر نمیشه اما اگه وجدان دارید به عنوان خبر نگار این موضوع رو پیگیری کنید که عدم پیگیری این موارد در این شرایط ضربه بزرگی به بدنه نظام است

  • مجید

    لازم به ذکر است که شاید مالک به ملک خودش نیاز داشته باشد، اینکه بعد از اتمام قرارداد مستاجر می تواند تخلیه نکند که خلاف قانون و شرع است، من خودم خانه قسطی خریدم و الان می خواهم برگردم خانه خودم، ولی مستاجر خانه من را تخلیه نمی کند و می گوید برو شکایت کن، آیا در دادگاه کرونا وجود ندارد ولی برای تخلیه ملک کرونا هست ؟؟ پس من هم اقساط بانک را ندهم. چرا دولت آنجا که شرعا و قانونا می تواند مصوبه ای صادر نکرده و از جیب مردم می بخشد ؟! دولت می خواهد مثلا به مردم بگوید من هوای شما را دارم به بهانه کرونا بار مسئولیت خودش رو می ندازه گردن خود مردم و از جیب مردم دزدی علنی می کند.

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه