سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

عضو هیات مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران در گفت و گو با خبرگزاری موج:

تعرفه ترجیحی عامل افزایش قاچاق پوشاک نیست

عضو هیات مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران گفت: برخی فعالان حوزه نساجی معتقدند اگر تعرفه ها بالا برود قاچاق کاهش می یابد و کاهش تعرفه در تجارت ترجیهی با ترکیه قاچاق را افزایش داده در حالی که برخی برندهای ترکیه در ایران مشتری دارند و بدون تعرفه ترجیحی به جای واردات رسمی با قاچاق وارد می شوند.

پوشاک

علیرضا حائری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج با اشاره به اینکه در تجارت ترجیهی با ترکیه تعرفه پوشاک چندان کاهش پیدا نکرده است، گفت: تعرفه پوشاک در حالت عادی ۵۵ درصد است که در تعرفه ترجیحی با ترکیه به ۴۰ درصد کاهش یافته و این مساله نمی تواند عامل مهمی در افزایش واردات پوشاک از ترکیه باشد و از طرف دیگر این برندها در بازار ایران توانسته اند مشتری جذب کنند و اگر به صورت قانونی وارد نشوند به طور قطع قاچاق آن افزایش خواهد یافت زیرا در بازار ایران تقاضا برای این برندها وجود دارد از این رو می توان گفت تعرفه ترجیحی باعث کاهش قاچاق از مرز ترکیه شده است.

نظر حائری در ارتباط با قاچاق پوشاک

دبیر سابق انجمن نساجی ایران با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به 2.5 میلیارد دلار قاچاق پوشاک در ایران انجام می شود تصریح کرد: قاچاق پوشاک از راه های مختلفی همچون ورود کانتینری، کوله بری، قاچاق چمدانی و... صورت می گیرد و دلیل این مساله را می تواند در دو بخش تعریف کرد؛ نخست اینکه محصول یا برندی در بازار ایران مشتری دارد اما واردات رسمی ندارد یا تعرفه آن بسیار بالاست به همین دلیل قاچاق این محصول افزایش می یابد. بخش دیگر اینکه محصولی ممکن است در ایران تولید شود اما نمونه خارجی آن از کیفیت بالاتری برخودار باشد در چنین حالتی نیز مشتریانی برای محصول خارجی وجود دارد که اگر واردات آن محدود شود قاچاق محصول تقاضای داخلی را تامین خواهد کرد. از این رو منطقی است که 20 درصد از بازار پوشاک ایران در اختیار برندهای خارجی قرار گیرد تا کشورهای مقابل نیز همین سهم از بازار را در اختیار برندهای ایرانی قرار دهند.

روز گذشته اسدالله عسگراولادی عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفته بود« به عقیده من با انعقاد قرارداد تعرفه ترجیحی، میزان قاچاق کالا البسه از ترکیه به ایران افزایش یافته است. به نحوی که انعقاد قرارداد تعرفه ترجیحی میان ایران و ترکیه فقط موجب شد تا دولت، راحت تر گاز ایران را به ترک ها بفروشد.»

این مساله در حالی مطرح شده است که پیش تر علی‌اکبرپوراحمد‌نژاد دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران گفته بود: « در بخش پوشاک بیشترین قاچاق مربوط به لباس‌های کودکان و لباس‌های زنانه است، زیرا این اقلام بیشترین ظریف کاری را دارند، تولید آنها در کشور مقرون بصرفه نیست و معمولا از طریق واردات تامین می‌شوند.»

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه