واعظی خبر داد

ساخت ماهواره بومی‌سنجی و ماهواره مخابراتی

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مراسم افتتاح مرکز فضایی قشم از ساخت و طراحی ماهواره‌های «سنجی» و «مخابراتی» خبر داد.

واعظی

به گزارش خبرگزاری موج، محمود واعظی ظهر امروز در حاشیه افتتاح مرکز فضایی قشم در جمع خبرنگاران با تقدیر از تمام توجهاتی که مسئولان محلی و منطقه آزاد در قشم برای به سرانجام‌رسیدن پروژه مرکز فضایی قشم انجام داده اند، اظهار کرد: موضوعات فضایی و گسترش دانش و توانمندی‌های فضایی ایران به طور ویژه در دستور کار دولت یازدهم قرار دارد.

وی با بیان این که برنامه‌ریزی منسجمی در وزارت ارتباطات در زمینه توسعه ارتباطات فضایی و دانش مرتبط با این بخش در جریان است، افزود: رئیس جمهور نیز طی روزهای گذشته اظهارات و مطالب بسیار مهمی در باب اهمیت این مسئله و ضرورت تداوم برنامه‌ریزی و پژوهش در این بخش داشته‌اند که ما در وزارت ارتباطات نیز در این باره به طور ویژه مشغول تلاش هستیم.

وزیر ارتباطات ادامه داد: یکی از مطالبات مهم رهبر معظم انقلاب در سال‌های اخیر از دولت، توسعه بخش ماهواره‌ای و فضایی بوده و باید گفت که اقدامات بسیار خوبی نیز در این سال‌ها صورت گرفته است و با تمام محدویت‌هایی که دولت از نظر مالی در سال‌های اخیر داشته اما نگذاشتیم که خللی در برنامه‌های توسعه فضایی وزارتخانه به وجود آید و به سوی بومی‌سازی این بخش حرکت کرده‌ایم.

واعظی اظهار امیدواری کرد: تا ۵ سال آینده ماهواره سنجی بومی را در داخل تولید کنیم و در هشت تا ۱۰ سال آینده نیز طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی بومی خود را به پایان برسانیم.

وی با بیان اینکه قرارداد ماهواره سنجی بومی منعقد شده، افزود: قرارداد طراحی و ساخت ماهواره مخابراتی بومی نیز در دست پیگیری است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه