مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کاشان:
اعتبارات تنش آبی در کاشان ۱۰ برابر شد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب کاشان گفت: اعتبارات تنش آبی سال ۱۴۰۳ نسبت به سال قبل از آن، رشد ۱۰ برابری داشت.

، یاسر اسماعیلی گفت: در حال حاضر ۲.۴ همت برای رفع تنش آبی در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل نیاز است که برخی از اعتبارات مورد نیاز تا کنون تصویب شده است.
وی اظهار کرد: باتوجه به استمرار خشکسالی، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و وزارت نیرو طرحهای اضطراری تامین آب را به صورت ویژه پیگیری می کند که تعدادی از این طرحها مربوط به شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل است و برای آنها اعتبار اختصاص یافته است.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله حدود ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان و شهرستان آران و بیدگل با بیش از ۱۰۳ هزار نفر جمعیت در فاصله ۶ کیلومتری کاشان و حدود ۲۱۵ کیلومتری اصفهان قرار دارد.
ارسال نظر