سرخط خبرها
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت
  • تجمع مردم صنعا در قدردانی از ایران برای شکستن محاصره یمن

خطیب نماز جمعه اصفهان مطرح کرد:

روز قدس؛ نماد ایستادگی ملت ایران در مسیر مقاومت

خطیب نماز جمعه اصفهان گفت: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، احیای روز قدس و تشکیل جبهه مقاومت در منطقه است که امروز به قدرتی تعیین‌کننده در معادلات جهانی تبدیل شده است. ملت ایران همواره در مسیر مقاومت باقی خواهند ماند و روز قدس نماد این ایستادگی خواهد داشت.

امام جمعه اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، خطیب نماز جمعه اصفهان در خطبه‌های نماز جمعه امروز، هشتم فروردین‌ماه ۱۴۰۴ که به مناسبت روز جهانی قدس در میدان امام خمینی (ره) برگزار شد، بیان کرد: انقلاب اسلامی ایران با هدایت امام خمینی (ره) و رهبری داهیانه مقام معظم رهبری، معادلات جهانی را تغییر داده و بیداری ملت‌ها را رقم زده است.

وی به وضعیت جهان پیش از انقلاب اسلامی، به‌ویژه توافقات تحقیرآمیز مانند پیمان کمپ دیوید اشاره کرد و گفت: در آن دوران، رژیم صهیونیستی مورد حمایت قدرت‌های جهانی بود، اما امروز به لطف انقلاب اسلامی و شکل‌گیری محور مقاومت، این رژیم نه‌تنها از سوی ملت‌های آزاده محکوم می‌شود، بلکه در سراشیبی زوال قرار گرفته است.

محمودی به سخنان مقام معظم رهبری درباره لزوم محاکمه و مجازات سران جنایتکار رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: این تغییر بنیادین در نگاه جهانی، نتیجه استقرار نظام اسلامی و آگاهی ملت‌های منطقه است که همچنان با قدرت ادامه دارد.

امام‌جمعه موقت اصفهان بیان کرد: حضور گسترده مردم در راهپیمایی‌ها و مناسبت‌های اخیر، از جمله در ۲۲ بهمن، نشان‌دهنده درک عمیق ملت ایران از جایگاه مقاومت و مبارزه با استکبار جهانی است.

وی با یادآوری مجاهدت‌های شهدای محور مقاومت، از جمله سید حسن نصرالله، شهید زاهدی و دیگر شهیدان جبهه مقاومت، اظهار کرد: شهادت این مردان دلیر برای امت اسلامی دردناک است، اما عزم ملت‌های آزاده برای ادامه مسیر مقاومت مستحکم‌تر شده و این جبهه هرگز تضعیف نخواهد شد.

محمودی به تأکیدات امام خمینی (ره) درخصوص مقابله با تهدیدهای دشمنان اشاره کرد و از ملت ایران خواست تا همچنان گوش‌به‌فرمان رهبر انقلاب باشند و در مسیر تحقق وعده الهی مبنی بر نابودی رژیم صهیونیستی استوار بمانند.

خطیب نماز جمعه اصفهان در پایان اذعان داشت: یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، احیای روز قدس و تشکیل جبهه مقاومت در منطقه است که امروز به قدرتی تعیین‌کننده در معادلات جهانی تبدیل شده است. ملت ایران همواره در مسیر مقاومت باقی خواهند ماند و روز قدس نماد این ایستادگی خواهد داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر