سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مسئول کمیته قضائی و انتظامی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان خبر داد:

برچیدن ۶۲۱ چادر مسافرتی از سطح شهر اصفهان طی ۱۰ روز

مسئول کمیته قضائی و انتظامی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان گفت: از ساعت هفت صبح روز بیست‌وپنجم اسفند‌ماه ۱۴۰۳ تا ساعت هفت صبح روز چهارم فروردین ۱۷۱ مورد تذکر و اعمال قانون بازاریابان اسکان غیرمجاز (کلید به دستان) انجام و ۶۲۱ چادر مسافرتی توسط نیروهای گشت ویژه این اداره کل از سطح شهر جمع‌آوری شده است.

شهرداری اصفهان

، مسئول کمیته قضائی و انتظامی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان به فعالیت گشت‌های ویژه اداره کل پیشگیری و رفع تخلفات شهری در اصفهان در قالب کمیته قضائی و انتظامی ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان اشاره کرد و گفت: از ساعت هفت صبح روز بیست‌وپنجم اسفند‌ماه ۱۴۰۳ تا ساعت هفت صبح روز چهارم فروردین ۱۷۱ مورد تذکر و اعمال قانون بازاریابان اسکان غیرمجاز (کلید به دستان) انجام و ۶۲۱ چادر مسافرتی توسط نیروهای گشت ویژه این اداره کل از سطح شهر جمع‌آوری شده است.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی ۱۴۳۸ مورد راهنمایی خودروی مسافران انجام شده است. همچنین اکیپ‌های صدگانه برای برخورد قانونی با مسافرانی که در شهر اقدام به برپایی چادر کرده‌اند و جمع‌آوری افرادی که به‌عنوان بازاریاب در معابر شهری اقدام به جذب مسافر می‌کنند، فعال هستند.

مرادیان نژاد با بیان اینکه طی این مدت، ۲۴۰ متکدی و ۵۴۳ دست‌فروش در شهر اصفهان هدایت و ساماندهی شده اند، تاکید کرد: در صورتی که فرد یا مسافری اقدام به برپایی چادر در سطح شهر کند، مأموران تذکر می‌دهند تا چادر توسط مسافر جمع شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر