رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان:

کاهش ارتفاع سازی سبب گریز انبوه‌سازان از اصفهان شده است

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: کاهش ارتفاع سازی سبب شده که انبوه‌سازان از اصفهان بروند و در دیگر شهرها سرمایه گذاری کنند.

حاج رسولی ها
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، حاج رسولی‌ها اظهار کرد: در حال حاضر به شهروندان ساکن در بافت‌های تاریخی اصفهان ظلم می‌شود زیرا شرایط سختی برای ساخت و ساز و ارتفاع سازی در این مناطق در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به پیشنهاداتی برای افزایش ارتفاع سازی در بافت‌های تاریخی گفت: ۷.۵ متر ارتفاع مجاز در حریم بافت تاریخی است، ارتفاع مجاز در حریم درجه دو بناهای تاریخی نیز ۹ متر و برای درجه ۳، ۱۲ متر را پیشنهاد دادیم تا اطراف بافت‌های تاریخی از شرایط کنونی خارج شود. 

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: پروژه قطارشهری امسال بیش از ۶ هزار میلیارد تومان بودجه دارد اما محقق نشده است. بخشی از علت آن نیز محدود کردن ارتفاعات است، این موضوع هم سبب نارضایتی مردم شده و هم درآمدهای شهرداری کاهش پیدا کرده است.

حاج رسولی ها خاطرنشان کرد: به عنوان مثال سال‌ها در یک کوچه برای ساخت ۵ طبقه مجوز می‌دادند اما امروز در همان محل مجوز ۳ طبقه داده می‌شود. این موضوع سبب شده که انبوه‌سازان از اصفهان بروند و در دیگر شهرها سرمایه گذاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه