سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

جانشین عقیدتی سیاسی وزارت دفاع:

حاکمیت ایران با تمام قدرت در برابر استکبار می‌ایستد

جانشین عقیدتی، سیاسی وزارت دفاع گفت: ملت، مسئولان و حاکمیت ایران با تمام قدرت در مقابل قدرت استکبار می‌ایستد.

حجت الاسلام شیرازی
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام‌ علی شیرازی در مراسم ۱۳ آبان اصفهان بیان کرد: علت مبارزه ملت ایران با آمریکا و استکبار جهانی به دوران رضاخان باز می‌گردد که آمریکایی‌ها می‌خواستند پایه‌های سلطه خود را در ایران مستحکم کنند.

وی افزود: بعد از دوران رضا خان قبل از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ آمریکایی‌ها سفارت خود را در کشور محکم کردند، تا در منطقه و ایران حاکم شوند و کشور‌های عربی منطقه را نیز کنترل کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: اینکه گفته می‌شود آمریکا کودتای ۲۸ مرداد را شکل داد به علت نفوذ آمریکا در ارتش و حاکمیت بود آمریکایی‌ها بر رکن سوم ارتش شاهنشاهی حاکم بودند.

حجت الاسلام و المسلمین شیرازی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در سال ۱۳۳۰ ساواک را به وجود آوردند ،بیان داشت: آمریکا سپس نیرو‌های ساواک را با یک برنامه ریزی وارد تشکیلات جدید برای مبارزه با ملت ایران کردند.

وی گفت: بعد از انقلاب نیرو‌هایی خود و ساواک را در کردستان تقویت کردند، تا بتوانند علیه انقلاب حرکت کنند، و بعد هم صدام را تحریک و کشور‌های دنیا را علیه ایران بسیج کردند.

جانشین عقیدتی سیاسی وزارت دفاع ادامه داد: پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا اسنادی رو شد که نشان داد آمریکا علیه ملت ایران یک لحظه دست از دشمنی برنداشته است و سال‌هاست که علیه این ملت توطئه کرده است.

این مقام مسئول با یبان اینکه نمی‌توان با این کشور مصالحه کرد،گفت: امروز هم آمریکایی‌ها نه در ایران بلکه در منطقه علیه اسلام و جامعه اسلامی برنامه ریزی می‌کنند.

حجت الاسلام شیرازی بیان کرد: آمریکایی‌ها می‌خواستند قانون کاپیتولاسیون را در ایران اجرایی کنند که به دنبال آن آمریکایی‌ها در کشور آزادی مطلق می‌یافتند و ایرانیان حق اعتراض به آنان نداشتند که در مجلس شورا و سنای آن روز تصویب شد.

وی گفت: همه کشورهای دنیا با حمایت آمریکا پشت سر صدام قرار گرفتند تا انقلاب را بشکنند، وقتی سفارت آمریکا به دست دانشجویان افتاد و اسناد آن رو شد، مشخص شد که برای نفوذ در همه ارکان حاکمیت تلاش می‌کنند تا جمهوری اسلامی را به‌زعم خیال باطل خود ساقط کنند.

جانشین عقیدتی سیاسی وزارت دفاع  ادامه داد:وعده صادق یک و ۲ نمایی از قدرت ایران نبود و هنوز جمهوری اسلامی قدرت برخی از موشک‌های خود را رو نکرده است و هنوز قدرت موشک خرمشهر و حاج قاسم را رو نکرده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرازی گفت: به فرموده فرمانده کل قوا درصورتیکه ملت ایران اراده توانایی با خاک یکسان کردن حیفا و تلاویو را داریم ومحقق خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: امروز نمی‌توان با ایران شوخی کرد، همه دیدند مردم ایران نماز جمعه باشکوهی در تهران بعد از شهادت سید حسن نصرالله با امامت رهبر انقلاب اسلامی برگزار کردند.

شیرازی عنوان کرد: آمریکا علیه ملت ایران یک‌لحظه دست از دشمنی برنداشته و علیه ملت ایران دشمنی کرده است؛ آمریکا اگر پشت اسرائیل نبود برای شکست قدرت اسرائیل مردم غزه کافی بودند و نیازی به حشدالشعبی، انصارالله، ایران و حزب‌الله نبود.

جانشین عقیدتی، سیاسی وزارت دفاع گفت: حاکمیت ایران با تمام قدرت در برابر استکبار می‌ایستد، روزی که ملت ایران در برابر صدام می‌جنگید ملت ایران پیروز شد؛ جبهه مقاومت داعش را در سوریه و عراق شکست داد.

وی افزود: دشمنانی که علیه ایران توطئه می‌کنند، بدانند ایران امروز قوی است و وعده صادق ۱ و ۲ بیانگر قدرت جمهوری اسلامی بود و هنوز از همه قدرت خود استفاده نکرده‌ایم.

وی گفت: نمازجمعه باشکوه تهران بعد از وعده صادق و شهادت سید حسن نصرالله با حضور مسئولان کشور در صف اول و زیر آسمان نشان داد که ملت ایران از شهادت نمی‌هراسد پس از آمریکا و اسرائیل هم هراس ندارد.

جانشین عقیدتی، سیاسی وزارت دفاع گفت: ما آرزوی پیروزی را بر دل دشمنانمان می‌گذاریم، امیال دشمن را نابود و جمهوری اسلامی را حفظ خواهیم کرد.

حجت الاسلام شیرازی بیان داشت: جمهوری اسلامی در کنار جبهه مقاومت است و به‌زودی مقام معظم رهبری به پشتوانه مردم در مسجدالاقصی نماز اقامه خواهند کرد و انتقام شهدای جبهه مقاومت را خواهیم گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر