سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

با هدف رصد و پایش انجام شد؛

اجرای طرح سرشماری زنبور عسل در شهرستان شهرضا

، رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا گفت: طرح سرشماری زنبورستان های شهرستان توسط مدیریت جهاد کشاورزی با همکاری شبکه دامپزشکی و تعاونی زنبورداران شهرستان آغاز گردید.

زنبور عسل
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،حمید رئیس زاده بیان کرد: آموزش چهره به چهره در خصوص رعایت اصول بهداشت و مدیریت بیماری های زنبور عسل و بررسی وضعیت کلنی ها و داروهای مصرفی از دیگر اقدامات انجام شده توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی همزمان با اجرای طرح سرشماری بوده است.

وی ادامه داد: در این طرح مسئول واحد امور دام جهاد کشاورزی و کارشناسان شبکه دامپزشکی از نزدیک به بررسی مسائل و مشکلات زنبورداران پرداخته و روش های مدیریتی و افزایش بهره وری را مورد ارزیابی قرار دادند.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا در پایان با اشاره به تولید عسل در ارز آوری و اشتغال زایی و صادرات عسل این شهرستان به کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس بیان داشت: ارتباط مستقیم تولید کنندگان فرآورده های خام دامی با کارشناسان شبکه و مسئولین، موجب دلگرمی و افزایش آگاهی شده و نقش موثری در بهبود تولیدات دارد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر