سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان:

برگزاری رویدادهای تخصصی از ویژگی نمایشگاه هاست

مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان گفت: یکی از ویژگیهای نمایشگاه برگزاری رویدادهای تخصصی و نشست های علمی است.

طحانیان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، احمد رضا طحانیان دربیست و هفتمین نمایشگاه صنعت ساختمان گفت: بیش از ۱۲۳ شرکت در آن از ۱۰ استان کشور حضور دارند و برندهای مختلف از کشورهای اروپایی و آسیایی مشارکت داشتند.

وی با بیان اینکه یکی از ویژگیهای نمایشگاه برگزاری رویدادهای تخصصی و نشست های علمی است، تصریح کرد: بیش از ۱۳ نشست و برنامه ریزی کردیم و حضور بازدید کنندگان خارجی از ویژگی های دیگر این نمایشگاه است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان گفت: فضای که برای این نمایشگاه در نظر گرفته شد نزدیک به ۱۰ هزار متر است .

وی ادامه داد: یکی از مباحثی که در اقتصاد و صنعت کشور بسیار اهمیت دارد، ساختمان است و اتفاقات بسیار خوبی در این زمینه افتاد، شرکت ها و برندهای مختلف در کشور شکل گرفت.

طحانیان خاطرنشان کرد: برخی از کشورها به پنج قاره و برخی دیگر به کشورهای اروپایی صادرات دارندکه  نشان دهنده این موضوع است که ایران در این زمینه جایگاه پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی اصفهان گفت: برای عملکرد نمایشگاه صرفا نظر سنجی داخلی مورد توجه قرار نمی‌گیرد با موسسات مختلف مانند جهاد دانشگاهی نمایشگاه‌ها رصد و میزان رضایت و عملکرد بررسی  و نظر بازدید کنندگان نیز در این خصوص بسیار اهمیت دارد سال جاری نمایشگاه از نظر کمیت  و کیفیت رشد بالای ۱۰ درصد نسبت به سال های گذشته داشت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر