سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

فرمانده انتظامی استان اصفهان خبرداد؛

کشف ۱۶۵ میلیارد داروی قاچاق درخمینی شهر

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف محموله بزرگی از انواع دارو و تجهیزات بهداشتی که در انباری واقع در شهرستان خمینی شهر نگهداری شده بودند خبر داد.

داروی قاچاق
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، سردار حمید علینقیان پور بیان کرد:ماموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان پس از اینکه با اشرافیت اطلاعاتی و هوشمندی خود از نگهداری محموله بزرگی از دارو و تجهیزات بهداشتی در یکی از انبارهای شهرستان خمینی شهر مطلع شدند بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار قرار دادند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: ماموران ضمن هماهنگی با مرجع قضائی از این انبار بازدید و موفق شدند ۲۰۰ هزار قلم انواع قرص وکپسول، ۱۰ هزار عدد انواع اسپری تنفسی، ۹۰۰ عدد انواع پماد، ۱۰ هزار کرم دست و صورت، ۹۰۰ عدد انواع شربت خوراکی، ۱۰ هزار عدد انواع محلول های خوراکی، و ۱۰ هزار عدد انواع آمپول  را کشف کنند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه ارزش محموله کشف شده بالغ بر ۱۶۵ میلیارد ریال برآورد شده است گفت: به دلیل عدم ثبت انبار در سامانه جامع انبارهای وزارت صمت و همچنین عدم اعلام موجودی آن به مبادی مربوطه برابر تبصره ۴ ماده ۱۸قانون مبارزه با قاچاق کالا تمامی داروهای مکشوفه در حکم قاچاق محسوب شده که در این خصوص پرونده تشکیل و برای رسیدگی قانونی به سازمان تعزیرات حکومتی ارسال شد. 

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر