سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

فرماندار شاهین‌شهر و میمه در گفتگو با موج مطرح کرد:

نگاه ویژه‌ به توانمندسازی بانوان در روستاها / راه‌اندازی مرکز توانمندسازی بانوان در شاهین شهر

فرماندار شاهین‌شهر و میمه گفت: در حوزه توانمندسازی بانوان نگاه ویژه‌ای به بانوان در روستا داشتیم تا بتوانیم اقتصاد روستا به حرکت درآوریم و این مسیر در دولت چهاردهم نیز به قوت خود ادامه خواهد داشت.

فرماندار شاهین شهر
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،سید محمدرضا کاظمی طباء در حاشیه بازگشایی نمایشگاه دارابانو (تولیدات صنایع‌دستی و محصولات غذایی بانوان شاهین شهری) در گفت‌وگو با خبرنگار موج  اصفهان، با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و همچنین آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد:در حوزه توانمندسازی بانوان شهرستان شاهین‌شهر و میمه توسط نهادهای مختلف اقدامات قابل‌توجهی از جمله آموزش و راه‌اندازی مرکز توانمندسازی بانوان شاهین شهری به نام باران جهت تقویت بنیه اقتصادی بوده است.

وی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تا هم اکنون تلاش کرده‌ایم با همکاری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شاهین‌شهر نمایشگاه تولیدات و محصولات بانوان توانمند، با استعداد و خلاق شاهین شهری را برگزاری نماییم تا در راستای فروش محصولات تولیدی آنان نیز قدم‌های ویژه‌ای برداشته باشیم.

  فرماندار شاهین‌شهر و میمه تصریح کرد: با هماهنگی و جلسات متعددی که در توسط معاونت امور بانوان استانداری اصفهان با همکاری بنیاد علوی و برکت صورت گرفت تلاش کردیم در قالب مفاد تبصره ماده ۱۶ و ۱۸ جهت رونق کسب‌وکار این دسته از اقشار جامعه تسهیلات ارزان‌ قیمت از سه میلیون تا ۱۵۰ میلیون تومان با بازپرداخت طولانی‌مدت تهیه و توسط بانک‌های عامل پرداخت نماییم.

کاظمی طبا با بیان اینکه از ابتدای مهر امسال بیش از ۴۵ هزار دانش‌آموز در ۲۵۰ مدرسه در سطح شهرستان شاهین‌شهر و میمه سال تحصیلی جدید خود را آغاز خواهند کرد، گفت: بیش از ۲ هزار کادر آموزشی در سطح این شهرستان فرآیند تعلیم‌وتربیت را همراه با دانش‌آموز آغاز خواهند کرد.

وی با بیان اینکه تمامی تدابیر لازم جهت بازگشایی مدارس اعم از سرویس مدارس و مسائل ترافیکی و امنیتی در سطح شهرستان شاهین‌شهر و میمه دیده است، یادآور شد: در سطح ۵۰ مدرسه با حضور مسئولان نهادهای اجرایی مختلف زنگ مهر به صدا در خواهد آمد.

فرماندار شاهین‌شهر و میمه خاطرنشان ساخت: در مقطع ابتدای نزدیک به ۲۳ هزار دانش‌آموز خواهیم داشت که از این تعداد نزدیک به ۳ هزار و ۹۰۰ نفر کلاس‌اولی خواهیم داشت.

وی از برگزاری اولین جشنواره ملی موسیقی خلاق در شاهین شهر با حضور هنرمندان کشوری و استانی خبرداد و گفت: برای برگزاری هفته دفاع مقدس ۴۳ عنوان برنامه تهیه و تدارک‌دیده‌شده است که از این تعداد ۶ برنامه شاخص و بزرگ با رویکرد استانی خواهیم داشت.

کاظمی طبا در پایان گفت: در زمستان امسال نسبت به سال گذشته به میزان بیشتری با ناترازی گاز مواجه هستیم و با همکاری شورای تأمین استان اصفهان تلاش کرده‌ایم که نیروگاه شهید منتظری به سمت مصرف مازوت برای تأمین انرژی حرکت نکند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر