سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان خبرداد؛

افزایش چشمگیر آمار محبوس شدن در آسانسورها به‌دلیل قطعی برق در اصفهان

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از افزایش چشمگیر محبوسی در آسانسورها به‌دلیل قطعی برق در اصفهان خبر داد.

محبوس شدن در آسانسور
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،محمد شریعتی گفت: در هفته گذشته ۳۲۰ مورد محبوسی در اماکن و آسانسورها گزارش شده که از این تعداد ۲۸۷ مورد مربوط به آسانسور بوده است.

وی افزود: محبوسی در آسانسورها در مدت مشابه سال قبل ۲۴ مورد بوده و این افزایش آمار فارغ از بحث‌های فنی، ناشی از قطع برق شهری بوده است.

شریعتی بیان کرد:طی هفته‌ای که گذشت، ۵۷۴ مورد اعزام تیم‌های عملیاتی امداد و نجات از ایستگاه‌های بیست‌وهفت‌گانه شهر اصفهان انجام شد که تعداد نجات‌یافتگان از حریق و حوادث ۴۲۸ نفر گزارش شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: در این مدت ۱۴ هزار و ۷۷۸ مورد تماس با سامانه ۱۲۵ برقرار شده که پیرو آن، ۵۷۴ مورد اعزام تیم‌های عملیاتی اطفا یا امداد و نجات توسط ایستگاه‌های بیست‌وهفت‌گانه سطح شهر اصفهان انجام گرفته است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: از این تعداد ۱۲۹ مورد حریق بوده که به ترتیب مربوط به منازل مسکونی با ۱۱ مورد، اماکن تجاری ۹ مورد، حریق خودرو ۱۳ مورد و حریق درخت و فضای سبز ۱۵ مورد بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه