سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان:

اجرای ‌پروژه‌های شاخص حوزه آب در اصفهان ثمره مدیریت جهادی است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: اجرای ‌پروژه‌های شاخص در حوزه آب و‌ محیط زیست، ثمره مدیریت جهادی در اصفهان است.

زینلیان
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

، مهران زینلیان در آئین بهره برداری از تقاطع غیرهمسطح شهدای بهاران و کیلومتر سه تا هفت حلقه چهارم ترافیکی شرق اصفهان گفت: طی سه سال گذشته، به‌دنبال مدیریت جهادی دولت و سایر نهادها، اتفاقات خوب و چشمگیری در اصفهان رخ داده که اقدامات انجام گرفته در برخی زمینه‌ها مانند حوزه آب و محیط زیست قابل‌ قیاس با سه دهه گذشته نیست.

وی افزود:تصفیه گازوییل در پالایشگاه و ارتقای کیفی آن به‌ رده‌ استاندارد بین‌المللی و کاهش تولید مازوت از اتفاقات مهم دیگری است که در این دوره شاهد آن بودیم.

زینلیان بیان داشت: بیان داشت:رشد ۳۳۰ درصدی ورود گردشگر، احیای کارخانه ریسباف، انتخاب کاشان به‌عنوان شهر جهانی نساجی و سایر اقداماتی که مدیریت شهری اصفهان به انجام آن موفق شد، قابل‌توجه و درخور تحسین است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: پروژه‌های آبی اگر ادامه یابد با این روند سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد زیرا برنامه این بود در این دوره دولت به بهره برداری برسد.

زینلیان اضافه کرد: پروژه‌ها به دلیل  اینکه زمان بر است  اگر طبق برنامه پیش می‌رفت شاید امروز این وضعیت آب و هوای اصفهان نبود احیای زاینده رود اتفاق می‌افتاد و اوضاع فرونشست به این شکل نبود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر