سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان خبر داد:

بهینه‌سازی بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ واحد موتورخانه در استان اصفهان

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان از بهینه‌سازی بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ واحد موتورخانه در استان اصفهان خبر داد.

عسکری
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،ابوالقاسم عسکری گفت: با اجرای موفقیت‌آمیز رویکردها و برنامه‌های انرژی کربن در استان و بهینه‌سازی این تعداد واحد موتورخانه در استان اصفهان، این شرکت حائز رتبه اول در میان شرکت‌های گاز استانی شده است.

وی افزود: اجرای طرح بهینه‌سازی سیستم‌های گرمایشی باعث صرفه‌جویی در مصرف انرژی و افزایش راندمان موتورخانه‌ها شده و تاکنون اجرای عملیات بهینه‌سازی مصرف گاز بطور متوسط باعث کاهش بیش از ۱۸ درصدی مصرف گاز متقاضیان این طرح شده است.

عسکری، با اشاره به سیاست‌های شرکت گاز استان اصفهان درخصوص مدیریت و بهینه‌سازی مصرف انرژی در سطح شرکت و مشترکین، اظهار کرد: در همین راستا بیش از ۴۰۰ ساعت ممیزی انرژی، مشارکت در ۶ طرح پیک‌سایی، برگزاری جلسات شورای انرژی استانی با حضور سازمان‌های ذیربط، تهیه و ارسال پیام‌‍‌های مصرف بهینه انرژی در سیستم اتوماسیون اداری و فضای مجازی، ممیزی انرژی صنایع بزرگ متقاضی گاز، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان در زمینه دیوار عایق، رنگ عایق، تجهیزات گرمایشی راندمان بالا و پروژه‌های استانی مدیریت کربن، احداث نیروگاه خورشیدی و نظارت بر تامین تجهیزات انرژی بر، پیگیری اجرای مصوبات شورای اقتصاد در زمینه‌های مدیریت انرژی و کربن برخی از اقدامات این شرکت در زمینه بهینه‌سازی است که منجر به دریافت لوح تقدیر از مراجع مربوط شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در پایان، با اشاره به اجرای برخی از برنامه‌های انرژی و کربن در شرکت، نظیر جایگزینی لامپ‌های کم‌مصرف، اجرای ۱۰ نیروگاه خورشیدی، ۲۳ آبگرمکن خورشیدی، تالیف ۳ مرجع آموزشی، پایش مصارف حامل‌های انرژی، بازدید و ممیزی مصرف گاز مراکز عمومی و اداری استان و نیز، به سبب کسب موفقیت‌های متعدد، از تمامی همکاران شرکت تشکر کرده و اهتمام تمام ارکان شرکت در مصرف بهینه انرژی در ساختمان‌ها و تاسیسات گاز استان و ترویج مصرف بهینه گاز در میان مشترکین را خواستار شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر