سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

در سه ماهه نخست سال جاری صورت گرفت؛

کشف ۵۰۶ انشعاب غیرمجاز آب و فاضلاب در استان اصفهان

در سه ماهه نخست سال جاری ۵۰۶ فقره انشعاب آب و فاضلاب غیر مجاز در سطح استان اصفهان کشف و جمع آوری شد که این تعداد نسبت به سه ماهه نخست سال ۱۴۰۲، رشد ۷۷ درصدی داشته است.

انشعاب غیر مجاز
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، مدیر عامل آبفای استان اصفهان با بیان اینکه مصرف آب شرب از انشعاب غیرمجاز به لحاظ قانونی و شرعی جایز نیست گفت: انشعاب های غیرمجاز آب علاوه بر افزایش بی رویه مصرف، سبب بروز خسارت هایی به شبکه توزیع و تأسیسات، اختلال در خدمات رسانی منظم و تضییع حقوق سایر مشترکان، کاهش عمر مفید شبکه توزیع آبرسانی و همچنین افت فشار آب در شبکه توزیع می شود و انشعابات غیرمجاز فاضلاب نیز فشار مضاعف بر شبکه جمع آوری فاضلاب و بعضا آلودگی در شبکه را به دنبال دارد.

حسین اکبریان با بیان اینکه ۴۰۲ فقره انشعاب آب و ۱۰۴ انشعاب فاضلاب غیرمجاز در سه ماهه نخست سال جاری در سطح استان کشف شده افزود: حدود ۷۰ درصد این انشعاب ها مجاز شده و ۳۰ درصد باقی مانده نیز در حال طی مراحل قانونی است.

وی گفت: بیشترین انشعاب های غیرمجاز استان مربوط به مناطق سه و ۶ اصفهان و براآن و کراج است که مروجین مصرف بهینه آب و کنتور نویس های شرکت آبفا در خصوص آموزش و توجیه مشترکین نسبت به مضرات این عمل غیرقانونی اقدام لازم را انجام می دهند.

مدیرعامل آبفای استان اصفهان در پایان خاطر نشان ساخت: شهروندان می توانند در راستای مسئولیت اجتماعی خود، با مشارکت در پویش «شهروند مروج»، آبفای استان را در کشف انشعابات غیر مجاز یاری رسانند.

گفتنی است که مردم استان اصفهان می توانند با مشارکت در پویش «شهروند مروج»، مستندات مربوط به هر گونه مصرف بی رویه آب را از طریق درگاه های مختلف شامل سایت شرکت، تماس با شماره ۱۲۲، ارسال عکس و فیلم به پیام رسان ایتا (شماره ۰۹۳۷۲۷۱۰۶۱۵) و اپلیکیشن همراه آبفا به اطلاع شرکت آبفای استان برسانند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر