سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

معــاون امور نمایشگاه ها، بــرنـامه‌ریــزی و تـوسعـه بــازار شرکت نمایشگاه‌ بین‌المللی استان اصفهان اعلام کرد؛

برگزاری نمایشگاه کاشی و سرامیک بعد از یک دهه در اصفهان

معــاون امور نمایشگاه ها، بــرنـامه‌ریــزی و تـوسعـه بــازار شرکت نمایشگاه‌ بین‌المللی استان اصفهان از برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی ۴ تا ۷ تیرماه در اصفهان خبرداد.

نمایشگاه کاشی و سرامیک
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،محمد گیوی گفت: این مجموعه در راستای جبران خلاء های موجود در برخی کسب و کارها و افزایش و ارتقای رویدادهای تخصصی در سال ۱۴۰۳، برای احیا و نوزایی چهاردهمین نمایشگاه تخصصی کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی اصفهان که آخرین دوره برگزاری آن به سال ۱۳۹۳ باز می گردد، انرژی زیادی صرف کرده است.

به گفته وی شرکت نمایشگاه اصفهان برای بازاریابی و برنامه ریزی هرچه بهتر نمایشگاه کاشی و سرامیک امسال همکاری مشترکی را با انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور که مطرح ترین تشکل در این رسته فعالیت به شمار می رود، صورت داده است.

معاون نمایشگاه اصفهان ضمن اظهار تاسف از اتفاقات ناگوار اخیر در کشور، تاکید کرد: حادثه دلخراش سقوط بالگرد رییس جمهور شهید و هیات همراه باعث ایجاد اختلال در تصمیم گیری ها و برنامه های رویدادی صنایع و صنوف مختلف کشور شد که صنعت کاشی و سرامیک نیز از این موضوع مستثنی نبوده و به طبع نمایشگاه تخصصی با این موضوع را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: همچنین به دلیل برگزاری انتخابات ریاست جمهوری پیش از موعد معمول در ۸ تیرماه سال جاری، تاریخ برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی کاشی، سرامیک و چینی بهداشتی در اصفهان به روزهای ۴ تا ۷ تیرماه تغییر یافت.

 معاون امور نمایشگاه های نمایشگاه استان اصفهان ابراز امیدواری کرد که این رویداد در سال آینده به بازگرداندن قدرت و قطبیت استان در زمینه تولید کاشی و سرامیک در کشور کمک قابل توجهی نماید و مخاطبان این نمایشگاه از این تلاش ارزشمند استقبال نمایند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر