سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

استاندار اصفهان:

انتخاب رئیس‌جمهور آینده با پشتوانه رأی حداکثری به نفع مردم خواهد بود

استاندار اصفهان گفت: شتاب بخشیدن به حرکت رو به جلوی کشور نیازمند مشارکت سیاسی و برگزاری انتخابات پرشور است.

استاندار اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، سیدرضا مرتضوی در نشست با نمایندگان احزاب و تشکل‌های سیاسی استان، گفت: در شرایط فعلی که نبود مشارکت و اختلاف‌افکنی راهبرد اصلی دشمن است باید همه تلاش کنیم با حفظ انسجام و همدلی انتخابات را پرشور برگزار شود.

وی ادامه داد: ایجاد تردید و یأس در مردم و اعتبارزدایی از انتخابات راهبرد اصلی دشمن است و جریان‌های سیاسی در این شرایط  از شکاف، گسستگی و تهدید وحدت ملی پرهیز کنند.

استاندار اصفهان گفت: احزاب سیاسی دایره تأثیر خود را در روزهای منتهی به انتخابات توسعه دهند و به این نکته توجه کنند که مهم این است که شاهد مشارکت پرشور در انتخابات ریاست جمهوری باشیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز کشور به لطف تلاش‌های خستگی‌ناپذیر شهید جمهور، آیت‌الله رییسی از شرایط هولناک خارج شده و ما باید این واقعیت را بپذیریم.

مرتضوی به اهتمام ویژه شهید رییسی برای طرح‌های آب استان اصفهان اشاره و بیان کرد: اکنون شرایط رشد اقتصادی کشور به اذعان صندوق بین‌المللی پول، جهش داشته همچنین کشور کاهش نرخ بیکاری به کمترین میزان در طول دوره‌های پیشین رسیده و بسیاری از واحدهای راکد تولیدی و صنعتی احیا شده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر