سرخط خبرها
  • شهردار تهران: بخشی از امور معیشتی تهران به شهرداری واگذار شد
  • آمادگی کامل برای برگزاری آزمون سراسری/ پیامک مشمولان سهمیه جنگ جعلی است
  • فرودگاه‌های آسیب‌دیده دوباره وارد چرخه عملیاتی شدند
  • رانندگی غیر مجاز دختربچه ۱۱ ساله، جان پاکبان مهابادی را گرفت
  • شمسایی: تیم ملی ارث پدری نیست؛ در به روی شایسته‌ها باز است
  • هشدار پلیس فتا درباره بدافزار‌های جدید ارز دیجیتال
  • ولایتی: نگاه راهبردی محسن رضایی پشتوانه‌ای موثر برای صیانت از منافع ملی است

معاون وزیر ارتباطات:

تمام مناطق اصفهان تحت پوشش فیبر نوری قرار می گیرد

معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان داشت: تمام مناطق کلانشهر اصفهان تحت پوشش فیبر نوری قرار می گیرد.

فیبر نوری
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

،امیر محمدزاده لاجوردی در دیدار با استاندار اصفهان و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری درخصوص پوشش فیبر نوری در اصفهان و پوشش مخابرات در نقاط کور جاده‌ای استان، گفت‌وگو کردند‌.

وی گفت: درصدد هستیم در سریعترین زمان ممکن تمام مناطق کلانشهر اصفهان تحت پوشش فیبر نوری قرار بگیرد.

معاون وزیر ارتباطات افزود: رئیس جمهور شهید یک روز قبل از شهادت در جلسه شورای عالی فضای مجازی پیگیر طرح فیبرنوری در کشور بودند از این رو با جدیت بیشتری پیگیر این طرح هستیم تا در مدار خدمت‌رسانی به مردم قرار بگیرد.

وی اظهار کرد: هدف این است که از ایجاد انحصار در اپراتورها جلوگیری کنیم و در مسیر رقابت خدمت‌رسانی بهتری به مردم انجام شود.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی بیان کرد: در انتخاب اپراتورها شاخص‌هایی را مد نظر داریم تا پروژه‌ها با سرعت بیشتری انجام شود و قیمت تمام شده برای مردم مناسب‌تر باشد.

محمدزاده لاجوردی گفت: زیرساخت توسعه شهر هوشمند با اجرای این طرح ایجاد خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر