سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

نایب رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:

سیاست شورای ششم، مدیریت در برداشت اصولی از منابع آبی اصفهان است

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه حتی یک قطره آب برای ما بسیار حائز اهمیت است، گفت: سیاست شورای ششم، مدیریت در برداشت اصولی از منابع آبی اصفهان است.

سید امیرسامع
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، سید امیر سامع، در خصوص تأمین منابع آبی برای آبیاری فضای سبز این کلان‌شهر در آستانه فصل گرما اظهار کرد: در اصل حیات این کلان‌شهر با رودخانه زاینده‌رود مرتبط است و بخش وسیعی از فضای سبز آن همان باغ‌های شهر محسوب می‌شود.

وی افزود: بخش زیادی از زمین‌های کشاورزی اصفهان در حال حاضر تغییر کاربری داده و در آن ساخت‌وساز شده است، اما بخشی از باغ‌های آنکه از رودخانه زاینده‌رود تغذیه می‌شده است، همچنان نیازمند این منابع آبی هستند و ما موظف هستیم این نیاز را برآورده سازیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به فعالیت در حوزه آب‌های غیرمتعارف همچون پساب تصریح کرد: فعالیت در این حوزه تنها به‌عنوان یک مُسکن عمل می‌کند و مدیریت شهری این کلان‌شهر به‌دنبال حقابه درختان کهنسال و تأمین آب مورد نیاز میراث طبیعی شهر از رودخانه زاینده‌رود است.

سامع با تاکید بر اینکه برداشت از رودخانه باید به‌صورت اصولی و درست انجام شود، گفت: حتی یک قطره آب برای ما بسیار حائز اهمیت است و برداشت هر قطره از رودخانه زاینده‌رود باید با دقت مدیریت شود.

وی با اشاره به سیاست و راهبرد مدیریت شهری در خصوص مدیریت درست در استفاده بهینه از منابع آبی ادامه داد: در حوزه استفاده از آب‌های نامتعارف اقدامات خوبی انجام شده است تا بتوانیم با بهترین روش‌های فناورانه و کمترین میزان مصرف برق پساب خاکستری را تصفیه و با تهیه آب‌های سالم فضای سبز شهری را آبیاری کنیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان خاطرنشان کرد: در بحث فضای سبز نیز باید با توجه به اقلیمی که شهر اصفهان دارد، از گونه‌های مناسب این اقلیم در فضای سبز شهری استفاده شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر