سرخط خبرها
  • مهدی مهدوی‌کیا و جرج وه‌آ در ورزشگاه دیدار ایران و بلژیک
  • تایوان؛ غول هوش مصنوعی جهان
  • از میناب تا جام جهانی؛ حضور کودکان میناب روی سکوهای جام جهانی
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد

با شاخص کیفی ۴۶ ؛

هوای اصفهان برای دومین روز متوالی پاک است

کیفیت هوای اصفهان امروز بیست و چهارم فروردین ماه با میانگین ۴۶ درشرایط هوای پاک برای دومین روز متوالی ثبت شده است.

هوای سالم اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، وضعیت کیفی هوای اصفهان در خیابان احمدآباد با عدد ۵۵، میدان انقلاب ۵۴، رهنان ۵۶، خیابان زینبیه ۶۴ و کردآباد ۶۳ AQI در وضعیت قابل قبول است.

همچنین کیفیت هوا در ایستگاه خیابان میرزا طاهر با عدد ۲۵، خیابان فیض، بولوار کاوه، پارک زمزم و ولدان ۳۹، دانشگاه صنعتی ۳۶، خیابان فرشادی ۳۷ و سپاهان‌شهر ۴۷ AQI وضعیت هوای پاک را نشان می‌دهد.

درحال حاضر شاخص هوا در خمینی‌شهر و مبارکه با میانگین ۵۲ و سجزی با میانگین ۸۶ در وضعیت قابل قبول، شاهین شهر با میانگین ۳۳ در وضعیت پاک و زرین شهر با میانگین ۱۳۷ و قهجاورستان با میانگین ۱۰۵ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شد.

امروز همچنین ایستگاه سنجش آلودگی هوای شهرهای مجاور اصفهان از جمله نجف آباد، منطقه صنعتی دولت آباد و کاشان قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر