سرخط خبرها
  • اینفانتینو: جام قهرمانی را با ترامپ به تیم قهرمان اهدا خواهیم کرد
  • رکورد تاریخی رونالدو در جام جهانی ۲۰۲۶
  • سد کرج در آستانه سر ریز شدن
  • جملهٔ فارسی نخست‌وزیر پاکستان خطاب به پزشکیان، غم شما غم ماست
  • هشدار دادگستری تهران درباره پیامک‌های جعلی خدمات دولتی
  • بورس دوباره صعودی شد
  • اختلال گسترده در شبکه بانکی کشور
  • دانشمندان چینی پرینت سه‌بعدی‌ای اختراع کردند که فقط با نور، اشیا را در ۰.۶ ثانیه می‌سازد
  • مجله اشپیگل آلمان: ۹۲ درصد مردم اسرائیل، ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • کاهش ۵۰ درصدی فروش گوشی هوشمند
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است

شهردار اصفهان:

ورزشگاه‌های مناطق محروم در اختیار شهرداری باقی بماند

شهردار اصفهان با اشاره به وضعیت فعلی اماکن ورزشی شهرداری این کلان‌شهر گفت: ورزشگاه‌های مناطق محروم در اختیار شهرداری باقی بماند تا بتوانیم خدمات را با هزینه کمتری به شهروندان ارائه دهیم، اما در صورت برون‌سپاری، ارائه خدمات به شهروندان محله و منطقه با رعایت قیمت مناسب جزو شرایط قرارداد است.

شهردار اصفهان
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، علی قاسم‌زاده در برنامه رادیویی «سلام اصفهان» اظهار کرد: شهر مهیای استقبال از بهار قرآن و بهار طبیعت است و در حال حاضر شهروندان در سطح شهر مشغول انجام گل‌کاری‌ها و رنگ‌آمیزی جداول هستند.

وی افزود: برای رفاه حال شهروندان در انجام خرید عید، تغییر در خدمات حمل‌ونقل عمومی با اضافه‌شدن یک ساعت به زمان فعالیت مترو تا ساعت ۲۲:۰۰ و اتوبوس‌ها تا ساعت ۲۲:۳۰ را شاهد هستیم.

شهردار اصفهان تصریح کرد: رانندگان اتوبوس در این ایام تمام مرخصی‌ها را لغو کرده‌اند تا سرفاصله زمانی حرکت اتوبوس‌ها و انتظار شهروندان در ایستگاه‌ها کمتر شود.

قاسم‌زاده با بیان اینکه ستاد دائمی خدمات سفر شهر اصفهان از ماه‌ها پیش فعالیت خود را برای نوروز ۱۴۰۳ آغاز کرده است و مشکلی در این زمینه نداریم، گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم در روزهای پایانی سال به روان شدن ترافیک شهر کمک کنند، چراکه مشکل مهم ما در معابر اصلی شهر پارک دوبل خودروها است که موجب کندی ترافیک می‌شود و حجم آلاینده‌های هوای شهر را افزایش می‌دهد.

وی که از شهروندان خواست از پارکینگ‌ها استفاده کنند و مقصد خرید خود را نزدیک‌ترین مرکز به محل سکونت خود انتخاب کنند، افزود: امیدواریم بتوانیم شهر را تمیزتر، پاکیزه‌تر و مهیاتر از همیشه نگه داریم.

شهردار اصفهان با اشاره به برگزاری نخستین رویداد نقاشی‌خط اصفهان از شانزدهم تا نوزدهم اسفند سال جاری در چهارباغ عباسی اظهار کرد: شهروندان به‌ویژه نوجوانان و جوانان می‌توانند از نزدیک شاهد هنرنمایی هنرمندان استان و کشور باشند که از آن‌ها به یادگار باقی خواهد ماند.

قاسم‌زاده با اشاره به وضعیت فعلی اماکن ورزشی شهرداری اصفهان تصریح کرد: این اماکن تعطیل نمی‌شود، اما تعدادی از آن‌ها به‌منظور اداره بهینه به بخش خصوصی واگذار و به نوعی برون‌سپاری شده است.

وی ادامه داد: تاکید شده است که ورزشگاه‌های مناطق محروم در اختیار شهرداری باقی بماند تا بتوانیم خدمات را با هزینه کمتری به شهروندان ارائه دهیم و در صورت برون‌سپاری، ارائه خدمات به شهروندان محله و منطقه با رعایت قیمت مناسب جزو شرایط قرارداد است.

شهردار اصفهان تاکید کرد: رسالت اصلی شهرداری توسعه فرهنگ عمومی ورزش است؛ باید ورزش عمومی را تبلیغ کنیم که یکی از راهکارها ساخت ورزشگاه‌ها در محله‌ها است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر