سرخط خبرها
  • کشف ۱۳۰ میلیارد تومان طلای سرقتی در گلستان
  • مهران غفوریان: آرزو دارم نقش یک شهید را بازی کنم
  • استاد دانشگاه تهران: تصویب لایحه خزر منافع ملی ایران را تضعیف می‌کند
  • زیان ۱۰۰ همتی صندوق نفت از واگذاری سهام خلیج فارس
  • بازداشت ۲۱ مزدور موساد و ۴ شرور مسلح توسط وزارت اطلاعات
  • عبداللهی: پرسپولیس ۹ نفره شد، ۱۰ نفر غریبه به رختکن استقلال آمدند
  • امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است
  • تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان:

جشنواره رویش نقطه عطفی در دانشگاه پیام نور است

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان گفت:اشتراک گذاری تجربیات در جشنوراه رویش می‌تواند برای پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه پیام نور موثر باشد.

رضا مختاری
به گزارش خبرنگار اصفهان خبرگزاری موج

،رضا مختاری  در آئین اختتامیه سومین جشنواره دستاوردها و توانمندی های دانشجویان دانشگاه پیام نور با بیان اینکه این جشنواره برای اولین بار به طور تجمیعی برگزار می‌شود عنوان کرد: این جشنواره تجمیع ۳ جشنواره بزرگ و مهم بود که هر کدام یک جشنواره عظیم بوده است.

وی برگزاری این جشنواره ها بعد از ایام کرونا را نقطه عطفی در دانشگاه پیام نور  دانست و تصریح کرد: باید از رئیس دانشگاه پیام نور تشکر کنیم که پویایی جدیدی را در دانشگاه پیام نور رقم زدند.

وی با اشاره به اینکه این جشنواره سه گانه می‌تواند پویایی، رویش و نشاط جدیدی را در مجموعه پیام نور رقم بزند خاطرنشان کرد: اشتراک گذاری تجربیات شما می‌تواند برای پیشبرد اهداف عالیه پیام نور موثر باشد.

وی با بیان اینکه آنچه ما امروز به آن نیاز داریم امید و نشاط است تأکید کرد: امید داریم این چنین جشنواره ها بتواند امید و انگیزه را در سطح کشور ایجاد کند و از همراهی همه مراکز، واحدها و استان ها تشکر می‌کنم که در برگزاری این جشنواره تلاش خود را به کار گرفتند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بیش از ۳۵۰۰ اثر از دانشجویان سراسر کشور در بخش های مختلف جشنواره واصل شد یادآور شد: در فرآیند داوری بیش از ۶۰ داور حرفه ای در استان ها  آثار را داوری کردند و از آثار برگزیده امروز تقدیر به عمل خواهد آمد.

مختاری با بیان اینکه در این فضای با نشاط بر آنیم که در راستای مهارت محوری و اشتغال برای دانشجویان قدم برداریم افزود: امید داریم در این اشتراک گذاری تجربه ها اتفاقات خوبی را برای ساختن ایران اسلامی رقم بزنیم.

رئیس دانشگاه پیام نور استان اصفهان در پایان با اشاره به مرجعیت دانشجو در کشور تأکید کرد: از همه دانشجویان دعوت می‌کنم در ۱۱ اسفند ماه انتخابات پر شوری را داشته باشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر