سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

‌ فرمانده انتظامی استان اصفهان:

حفظ نام و یاد شهدا، بهترین شکرانه برای امنیت امروز است

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه شهدا حق بزرگی بر گردن همه مردم دارند، حفظ نام و یاد آنها را بهترین شکرانه برای امنیتی که امروز در کشور داریم عنوان کرد.

فرمانده انتظامی اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، سردار حمید علینقیان پور در حاشیه سفر به شهرستان خورو بیابانک در منزل خانواده شهید  سعید سلمان  از شهدای مبارزه با مواد مخدر فراجا در روستای چاه ملک شهرستان خورو بیابانک حضور یافته  و با اهدای لوح تقدیر وهدایا از آنان تجلیل کرد.

وی در این دیدار با درود به روان پاک و مطهر امام راحل، شهدای دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و شهدای مظلوم انتظامی گفت: حفظ نام و یاد  شهدا بهترین شکرانه برای نعمت امنیتی  است که امروز در کشور عزیزمان داریم.

 

فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه شهدا حق بزرگی بر گردن همه مردم ایران دارند تصریح کرد: شهدا جانشان را برای حفظ امنیت این آب و خاک فدا کردند و همه ما هم وظیفه داریم که از میراث گران بهای  آنان که همان امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است حراست و پاسداری کنیم.

فرمانده انتظامی استان اصفهان دیدار با خانواده معظم شهدا را مایه دلگرمی، قوت قلب و انگیزه مضاعف برای خدمتگزاری بیشتر و شایسته به مردم و نظام اسلامی عنوان کرد و اظهار داشت: امیدوارم دعای خیر شهدا و خانواده معظم شهدا مشمول حال خدمتگزاران صدیق و دلسوز نظام اسلامی باشد و انشاء الله به برکت این خون ها روز به روز بر توفیقات بیشتر این نظام افزوده شود.

گفتنی است، استوار دوم شهید سعید سلمان از نیروهای فراجا بود که در تاریخ ۳۱ تیرماه ۱۳۸۹ براثر درگیری با اشرار مسلح در کهنوج کرمان به درجه رفیع شهادت نایل آمده و در گلستان شهدای روستای چاه ملک شهرستان خورو بیابانک به خاک سپرده شده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر