سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

قدردانی وزیر میراث فرهنگی از شرکت گاز استان اصفهان؛

کاهش ۴۰ درصدی مصرف گاز در مراکز گردشگری استان اصفهان با بهینه‌سازی موتورخانه‌ها

با بهینه‌سازی ۲۶۲ موتورخانه واحدهای مرتبط با صنعت گردشگری و هتل‌ها در استان اصفهان از سوی شرکت گاز این استان، مصرف گاز در این بخش‌ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.

شرکت گاز اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان،  مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در همایش ملی گردشگری سبز که با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد در رابطه با اقدامات صورت گرفته از سوی این شرکت در زمینه بهبود کیفی صنعت گردشگری، گفت: شرکت گاز استان اصفهان تاکنون موفق به بهینه‌سازی ۲۶۲ واحد موتورخانه مراکز گردشگری و سامانه‌های مرتبط با توسعه گردشگری در استان شده و از این رو خوشحالیم که سهم کوچکی در ارتقاء کیفی صنعت گردشگری کشور داریم.

ابوالقاسم عسکری ادامه داد: با بهینه‌سازی موتورخانه این واحدها، مصرف گاز و انرژی در بیش از ۱۳۰ هزار متر مربع از هتل‌های استان اصفهان بهینه شده است.

وی با بیان این‌که وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تاکید و توجه زیادی به مقوله بهینه‌سازی و ارتقاء کیفی مصرف انرژی در واحدهای مرتبط با صنعت گردشگری دارند، گفت: خوشبختانه با اقدامات صورت‌گرفته در زمینه بهینه‌سازی مصرف گاز و انرژی در این واحدها؛ اعم از هتل‌ها و مراکز گردشگری و ...، تا ۴۰ درصد مصرف گاز در این اماکن کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان در ادامه توضیح داد: طبیعتاً کاهش مصرف گاز در کنار کاهش تعرفه گازبهای این مراکز که با همت وزیر نفت، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران و همراهی مجلس و دولت رقم خورده، نقش بسزایی در بهبود تراز اقتصادی و ارائه خدمات در صنعت گردشگری دارد.

عسکری در پایان، با اشاره به تلاش کارکنان این شرکت در اجرای طرح‌های بهینه‌سازی مصرف گاز ، گفت: از تلاش‌های ارزشمند یکایک همکاران در شرکت گاز استان تقدیر و تشکر می‌کنم؛ چراکه به واسطه این تلاش توانستیم با بهینه‌سازی ۱۴ هزار واحد موتورخانه، رتبه اول بهینه‌سازی موتورخانه‌های کشور را به خود اختصاص دهیم.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم و در راستای تلاش برای بهینه‌سازی بیشتر در استان، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اهداء لوح تقدیر به مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان، از این شرکت قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر