سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شهردار نجف‌آباد در گفتگو با موج خبر داد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های محله‌محور نجف‌آباد در ماه‌های آینده

شهردار نجف‌آباد گفت: طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های شهری و محلی خواهیم بود.

عبدالرسول امامی

عبدالرسول امامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، با بیان اینکه مدیریت شهری نجف‌آباد ضمن برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی نیز در صحنه است، اظهار کرد: به مناسبت دهه ولایت و کرامت برنامه‌های مختلفی در نواحی پنج‌گانه شهر اجرا شده است.

وی افزود: همزمان با فرارسیدن ماه محرم با اهتزاز پرچم در پارک کوهستان به استقبال ماه محرم رفتیم و با فضاسازی شهری چهره شهر حال و هوای محرم گرفت.

شهردار نجف‌آباد خاطرنشان کرد: ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار گرفت و تاکنون بخش عمده‌ای از پروژه‌ها تکمیل شده است.

امامی با بیان اینکه مدیریت شهری با تعریف جریان خدمت تصمیم دارد در ماه یک پروژه افتتاح کند، ادامه داد: سال گذشته به مناسبت هفته فرهنگی و روز نجف‌آباد پروژه‌های زیادی به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه تیرماه امسال تعدادی پروژه شاخص و محله‌محور با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان افتتاح شد، تصریح کرد: پروژه زیرسازی و آسفالت جاده نجف‌آباد به جوزدان، تکمیل فرهنگ‌سرای فردوس در منطقه سه، آزادسازی در چهارراه معلم و چهارراه آیت‌الله به منظور رفع معضل ترافیک شهری، نصب ۷۰ ایستگاه اتوبوس در سطح شهر، راه‌اندازی خانه کرامت، خرید ماشین بالابر آتش‌نشانی و خانه کشتی از پروژه‌های شاخص بود که به بهره‌برداری رسید.

شهردار نجف‌آباد با بیان اینکه شهرداری از پروژه‌های محله‌محور غافل نشده است، گفت: طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه شهری و محلی خواهیم بود.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر