English

شهردار نجف‌آباد در گفتگو با موج خبر داد؛

افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های محله‌محور نجف‌آباد در ماه‌های آینده

شهردار نجف‌آباد گفت: طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه‌های شهری و محلی خواهیم بود.

عبدالرسول امامی

عبدالرسول امامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، با بیان اینکه مدیریت شهری نجف‌آباد ضمن برنامه‌ریزی برای اجرای پروژه‌های عمرانی در اجرای برنامه‌های ملی و مذهبی نیز در صحنه است، اظهار کرد: به مناسبت دهه ولایت و کرامت برنامه‌های مختلفی در نواحی پنج‌گانه شهر اجرا شده است.

وی افزود: همزمان با فرارسیدن ماه محرم با اهتزاز پرچم در پارک کوهستان به استقبال ماه محرم رفتیم و با فضاسازی شهری چهره شهر حال و هوای محرم گرفت.

شهردار نجف‌آباد خاطرنشان کرد: ابتدای دوره ششم مدیریت شهری، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام در دستور کار قرار گرفت و تاکنون بخش عمده‌ای از پروژه‌ها تکمیل شده است.

امامی با بیان اینکه مدیریت شهری با تعریف جریان خدمت تصمیم دارد در ماه یک پروژه افتتاح کند، ادامه داد: سال گذشته به مناسبت هفته فرهنگی و روز نجف‌آباد پروژه‌های زیادی به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه تیرماه امسال تعدادی پروژه شاخص و محله‌محور با اعتبار ۱۰۰ میلیون تومان افتتاح شد، تصریح کرد: پروژه زیرسازی و آسفالت جاده نجف‌آباد به جوزدان، تکمیل فرهنگ‌سرای فردوس در منطقه سه، آزادسازی در چهارراه معلم و چهارراه آیت‌الله به منظور رفع معضل ترافیک شهری، نصب ۷۰ ایستگاه اتوبوس در سطح شهر، راه‌اندازی خانه کرامت، خرید ماشین بالابر آتش‌نشانی و خانه کشتی از پروژه‌های شاخص بود که به بهره‌برداری رسید.

شهردار نجف‌آباد با بیان اینکه شهرداری از پروژه‌های محله‌محور غافل نشده است، گفت: طی ماه‌های آینده شاهد افتتاح و کلنگ‌زنی پروژه شهری و محلی خواهیم بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه