English

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان خبر داد؛

دعوت از مسئولان شهرداری اصفهان برای پاسخگویی در خصوص حادثه شهربازی ناژوان

دادستان اصفهان گفت: معاون شهردار، مدیرعامل آتش نشانی، مدیر ساماندهی منطقه تفریحی ناژوان و مدیرکل استاندارد اصفهان برای ارائه توضیحات در خصوص حادثه شهربازی به دفتر دادستان دعوت شدند.

شهربازی ناژوان اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سید محمد موسویان اظهار داشت: در پی وقوع حادثه در شهر بازی ناژوان که منجر به مصدومیت ۹ نفر نوجوان گردید، معاون شهردار، مدیرعامل آتش نشانی، مدیر ساماندهی منطقه تفریحی ناژوان و مدیر کل استاندارد اصفهان جهت ارائه توضیحات و بررسی موضوع به دفتر دادستانی دعوت شدند

وی با اشاره به لزوم رعایت موارد ایمنی و استاندارد و ضرورت برنامه‌ریزی در راستای تأمین آن در تمامی دستگاه‌ها و نهادها افزود: معاونت حقوق عامه دادسرا در خصوص رعایت موارد ایمنی تذکرات لازم را اعلام کرد.

موسویان ادامه داد: دادسرای عمومی و انقلاب اصفهان با حساسیت پیگیر این موضوع بوده و مقرر گردید در این خصوص مسؤولان مربوطه گزارش کاملی به دادسرا ارائه نمایند و بی شک دستگاه قضائی استان با فرد یا افرادی که با اهمال یا ترک فعل خود زمینه بروز چنین حوادثی را فراهم می‌کنند برخورد قانونی خواهد کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان بر ضرورت رعایت همه موارد مرتبط با استاندارد در ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی و سایر مراکز تفریحی و عمومی تاکید کرد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه