سرخط خبرها
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند
  • نانوایی‌های تهران هفته آینده سه شیفته می‌شوند
  • بورس سه روز نخست هفته آینده تعطیل شد
  • کشف جسد زن مفقودشده در آذرشهر و دستگیری شوهر
  • رفع ممنوعیت صادرات محصولات شیمیایی و پتروشیمی
  • مقامات اروپایی برای مراسم تشییع دعوت نشده‌اند
  • رئیس مجلس: نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • شایعه استعفای وزیر نفت تکذیب شد
  • نفت را ۲۰ درصد گرانتر می فروشیم
  • قالیباف: تا اجرای ۵ بند نخست تفاهم وارد مراحل بعدی نمی‌شویم
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه

مدیرعامل پست ایران خبر داد:

اصفهان یکی از مهم ترین هاب های منطقه ایِ در کشور / افزوده شدن ۴۴۰ خودرو ارسال مرسولات به ناوگان پست

مدیرعامل شرکت ملی پست ایران گفت: استان اصفهان یکی از مهم ترین هاب های منطقه ای کشور پس از تهران است.

مدیر عامل پست ایران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان،  رمضانعلی سبحانی فر در سفر به اصفهان و بازدید از زیرساخت‌ها و مراکز پست اصفهان در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه در حال حاضر ۵ هاب (قطب) منطقه‌ای در کشور فعال است، بیان داشت: استان اصفهان یکی از مهمترین هاب های منطقه ای در کشور است.

وی اضافه کرد: ۴۰۰ دستگاه وانت و ۴۰ دستگاه کامیون به ناوگان حمل و ارسال مرسولات شرکت پست در سراسر کشور افزوده شده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه این اقدام در راستای نوسازی و بهسازی ناوگان حمل و جابه‌جایی مرسولات انجام ‌گرفته است، اضافه کرد: برای توسعه حمل مرسولات پستی در بین استان‌ها نیزاستفاده از قطار آغازشده است تا بتوان حجم مبادلات را افزایش دهیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به افزایش هزینه‌های ارسال مرسولات طی ۳ سال گذشته گفت: ۱۲۵ درصد افزایش هزینه‌ها طی این سال‌ها نشان دهنده این مطلب است  که هزینه‌ها و تعرفه‌ها با یکدیگر تناسبی ندارند.

وی افزود: همچنین سامانه خودکار و مکانیزه دسته‌بندی (سورتینگ) برای ارسال مرسولات به استان ها فعال است.

سبحانی فر تاکید کرد: هوشمند سازی و افزایش خدمات الکترونیکی جزو اولویت های شرکت پست است که این امر موجب شفافیت، خدمات بهینه و فساد زدایی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پست ایران بیان داشت: شرکت پست ایران با ۱۹۲ کشور جهان تبادل پستی دارد  و روزانه بالغ‌بر ۸ تن انواع کالا و مرسولات  را به دیگر کشورها ارسال می کند.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه یکی از مشکلات شرکت پست تامین اعتبارات است، گفت:  کارکنان شرکت پست از هماهنگ نبودن نوع کار با حقوقشان گله‌مند هستند.

پست اصفهان

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر