سرخط خبرها
  • به زودی قابلیت یوزرنیم به واتساپ اضافه میشه
  • تشکیل وزارت مدیریت بحران در دست بررسی مجلس
  • بقایی: هیچ درخواست رسمی درخصوص بازگشایی سفارت کانادا دریافت نکرده‌ایم/در صورت دریافت بررسی خواهیم کرد
  • آغاز مرحلۀ سوم ثبت‌نام طرح مسکن استیجاری
  • دوشنبه ۱۵ تیرماه، بورس تعطیل است
  • محرم نویدکیا فصل آینده هم هدایت تیم سپاهان را بر عهده خواهد داشت
  • پلاستیک: تهدیدی خاموش برای طبیعت و سلامت انسان
  • اختلال گسترده GPS در کشور؛ تهران بیشتر از شهرهای دیگر تحت تاثیر است
  • با ورود سازمان بازرسی به پرونده‌های بزرگی نظیر چای دبش چندین هزار میلیارد از حقوق بیت‌المال بازگشت
  • شناسایی ۳۰۵ متهم در پرونده بزرگ اخلال اقتصادی
  • آزادسازی ۳ میلیارد دلار دارایی ایران تا پایان هفته
  • اسکناس در دست مردم حدود ۶۰ درصد بیشتر شد
  • بحران سربازی اجباری در اسرائیل وارد مرحله جدید شد
  • پرواز تیم ملی ساعت ۱۳ (چهارشنبه) در فرودگاه مهرآباد به زمین خواهد نشست
  • انهدام ۴۷۰ باند و کشف گراس، شیشه و حشیش
  • مرکز آمار نرخ بیکاری را ۷.۵ درصد اعلام کرد
  • انتشار اولین وصیت‌نامه رهبر شهید انقلاب
  • طلا جای دلار را در خزانه بانک‌های مرکزی می‌گیرد
  • جزئیات ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • ایران یک چهارم قهرمان جام جهانی پاداش گرفت

پل ها و تقاطع های غیرهمسطح در شهر اصفهان ۲۰ برابر شدند

معاون عمران شهری شهرداری اصفهان گفت: ساخت پل ها و تقاطع های غیر همسطح نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۰ برابر افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان، ایرج مظفر اظهار کرد: با اجرای پروژه هایی نظیرمجموعه پل ها وتقاطع غیرهمسطح استقلال، تقاطع غیرهمسطح اشکاوند و تقاطع غیرهمسطح۲۵ آبان ترافیک شهر ساماندهی می شود. وی با اشاره به اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح استقلال افزود: پروژه مجموعه پل های میدان استقلال که شامل چندین پل و خود میدان اصلی است از پروژه های بزرگ شهرداری اصفهان محسوب می شود. معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه فاز اول مجموعه استقلال تا خردادماه تکمیل شد، تصریح کرد: فاز دوم این پروژه بزرگ، نیز شامل میدان ورودی، دور برگردان دسترسی به دانشگاه صنعتی و مسیر قطار شهری است که این مجموعه پروژه ها تا پایان امسال به بهره برداری می رسد. وی افزود:۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه استقلال پیش بینی شده است. مظفر در ادامه پروژه تقاطع غیر همسطح ۲۵ آبان را یکی از فنی ترین پل های شهر اصفهان دانست و اظهار کرد: بزرگترین دهانه این پروژه۶۴ متر است که بزرگترین دهانه در پل های شهری محسوب می شود. وی با بیان اینکه این پروژه با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان احداث می شود ، خاطرنشان کرد: با اجرای کامل پل و چهار راه همسطح زیر آن شاهد تسهیل در عبور و مرور، کاهش ترافیک، کاهش آلودگی ها و کمک به ایجاد شهر پاک و سالم خواهیم بود. مظفر اظهار کرد: عملیات احداث تقاطع غیرهمسطح اشکاوند در کمربندی شرق اصفهان و در مقابل مجموعه مرکز همایش های بین المللی حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) در حال اجراست. وی تصریح کرد: برای اجرای عملیات احداث تقاطع غیرهمسطح اشکاوند نیز ۱۵ میلیارد تومان پیش بینی شده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • اشکاوندی

    سلام
    شهرداری اصفهان بدون توجه به خواسته مردم و خانواده شهدا و ایثارگران اشکاوند مبنی بر نامگذاری تقاطع به نام شهدای اشکاوند قصد دارند نام آن را تقاطع شهید بالایی قرار دهند و به نامه ها و درخواست های شورای اسلامی اشکاوند متکبرانه پاسخ نمیدهند لطفا جهت زنده ماندن یاد 27 شهید مظلوم اشکاوند پیگیری فرمائید.باتشکر