سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل:

دستگیری ۲ قاچاقچی چوب تاغ در آران و بیدگل

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان آران و بیدگل از برخورد ماموران این اداره در دو عملیات جداگانه با قاچاقچیان چوب در حین قطع درختان جنگلی تاغ در این شهرستان خبر داد و گفت: دو نفر از این قاچاقچیان دستگیر و دو نفر دیگر متواری شدند.

اصفهان - قاچاق چوب
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، شفیعی اظهار داشت: به دنبال گشت های مستمر یگان حفاظت این اداره،  ۳ قاچاقچی چوب که در حال قطع درختان تاغ در محدوده تاغزارهای بالای سفید شهر نزدیک ایستگاه دهنار بودند تحت تعقیب قرار گرفتند و یک نفر متخلف همراه با موتور سیکلت دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد‌.

وی با اشاره به قطع حدود ۵۰ اصله درخت تاغ توسط قاچاقچیان چوب افزود: دو متهم دیگر با یک دستگاه نیسان متواری شده و هنگامی که ماموران اقدام به تعقیب و گریز خودرو می کنند متخلفان با ایجاد سد معبر، منجر به تصادف و مجروح شدن مامور یگان اداره منابع طبیعی شهرستان می شوند.

شفیعی بیان کرد: در ابتدای هفته جاری نیز در عملیاتی جداگانه یک نفر متخلف در حین قطع ۳۰ درخت تاغ در محدوده جاده قدیم آران و بیدگل دستگیر و همراه با خودروی نیسان تحویل مراجع قضایی شهرستان شد.

وی هم چنین از دستگیری یک متخلف که اقدام به ذغال گیری در روستای محمد آباد کویرات می کرد خبر داد و گفت: در این عملیات ۳ کوره ذغال تخریب و ۴ کارتن ذغال کشف و ضبط شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری آران و بیدگل قاچاق چوب و ذغال را عامل تخریب جنگل های دست کاشت این شهرستان دانست و گفت: سودجویان برای رسیدن به سودهای کلان و بازار سیاه پر رونق ذغال اقدام به قطع درختان و ذغال گیری می کنند.

وی تاکید کرد: حفظ و نگهداری جنگل های دست کاشت بیابانی به دلیل کویری بودن و همچنین هجوم شن های روان در این منطقه اهمیت زیادی دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر