سرخط خبرها
  • معاون وزیر صمت: برق صنایع تولیدی نباید قطع شود
  • اصفهان قهرمان پارادو میدانی بانوان ایران شد
  • ارزیابی خودروهای آسیب‌دیده در جنگ شتاب گرفت، ۷۲درصد خسارت ها پرداخت شد
  • پرشدگی ۶۵ درصدی سدهای کشور
  • ۴۴.۵۷ میلیارد مترمکعب آب وارد مخازن شد
  • مرگ تلخ یک کوهنورد در ارتفاعات
  • انفجار خط لوله گاز در تبریز
  • پزشکیان: اگر رهبری دستور می‌دادند مذاکره نشود قطعاً اطاعت می‌کردیم
  • دومینوی استعفا در جام‌جهانی ادامه دارد
  • موکب‌های نجف تا کربلا در آپارتمان‌های تهران
  • تأمین اجتماعی: تماس‌های تلفنی مشکوک کلاهبرداری است
  • بازرسی ویژه از پمپ‌بنزین‌ها
  • استقرار بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی برای خدمت‌رسانی به زائران در مصلا
  • موضعگیری جدید ترامپ علیه چین
  • تفاهم نامه همکاری بین بنیاد شهید رییسی و دانشگاه امام حسین
  • اوسمار از پرسپولیس جدا شد
  • |قالیباف: دسترسی بازرسان آژانس به سایت‌های بمباران شده کذب است
  • ۶ هزار آتش‌نشان در آماده‌باش، ۱۲۰۰ نیرو در محل مراسم تشییع رهبر شهید مستقر می‌شوند
  • موزه‌ها و اماکن تاریخی ۱۵ تیر تعطیل است
  • ۲۱ ماه حبس برای شکارچیان خرس سبلان

بعد از برجام زمینه لازم برای سرمایه گذاری خارجی و داخلی در کشور مهیا شده است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در طرح های عمرانی کلید حل مسائل و توسعه اقتصادی کشور است.

علی لاریجانی
به گزارش خبرگزاری موج از اصفهان

، علی لاریجانی در جلسه شورای اداری شهرستان گلپایگان با بیان اینکه بعد از برجام زمینه لازم برای سرمایه گذاری خارجی و داخلی در کشور مهیا شده است، افزود: مسئولان می توانند خارج از نقدینگی داخلی کشور از ظرفیت خطوط اعتباری هم استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ظرفیت های خوبی هم اینک برای کشور در حال فراهم شدن است، تصریح کرد: باید از شرایط موجود به بهترین شکل ممکن استفاده شود. لاریجانی با بیان اینکه بعد از توافق هسته ای شرایط کشور در حال تغییر است، افزود: جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در طرح های عمرانی کلید حل مسائل و توسعه اقتصادی کشور است و همه باید به سمت جذب سرمایه ها گام برداریم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به افتتاح سد کوچری گلپایگان گفت: با افتتاح این سد مشکل آب شُرب دو شهر گلپایگان و خوانسار و چند شهر دیگر حل شد. وی با بیان اینکه دوره گذشته، دوره بسیار سختی بود، افزود: باید مسئولان پیگیری های لازم را برای حل مشکلات مردم انجام دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در آستانه برنامه ششم توسعه، اگر مطالبات مردم به برنامه ششم برسد، در ردیف بودجه قرار می گیرد. وی همچنین با اشاره به پروژه قطار سریع السیر اصفهان- قم- تهران از محل فاینانس (سرمایه گذاری خارجی) چین گفت: هزینه بسیاری از پروژه ها را می توانیم از منابع مالی خارجی تامین کنیم.

لاریجانی گفت: استفاده از توانمندی های بخش خصوصی و سرمایه گذاری خارجی در جمهوری اسلامی از اهمیت بالایی برخوردار است. وی با بیان اینکه کارها را باید کمتر به بخش دولتی واگذار کرد، گفت: دولت توان اجرای این کارها را ندارد و واگذاری کارها به دولت به مصلحت کشور نیست.

رئیس قوه مقننه گفت: برای استفاده از توان بخش خصوصی باید پروژه های جدیدی خلق شود تا بتوانیم از امکانات آنها استفاده کنیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر