سرخط خبرها
  • مدافع مصر ضربه مغزی شد/ غایب بزرگ مقابل ایران
  • ۸۸ درصد سد کرج پر است
  • نروژ با حفر نخستین تونل دریایی دنیا، کشتی‌های عظیم را از دل کوه عبور خواهد داد
  • فوت دختر ۱۲ ساله در یکی از پارک های آبی مشهد
  • خبرنگار: وزارت خزانه‌داری تحریم‌ها را از نفت ایران برداشت
  • نان در تهران گران شد
  • کاخ سفید: ترامپ توافقی که به نفع آمریکا نباشد امضا نمی‌کند
  • مسی به رکورد علی دایی هم رحم نکرد
  • نماینده مجلس: یکشنبه آتی، صحن مجلس، کار خود را آغاز می کند
  • سازمان هواپیمایی کشوری: پروازها در فرودگاههای تهران (مهرآباد و امام) در ۱۲ تیر ممنوع و تا ۱۶ تیر با محدودیت همراه است
  • عارف: هیچ اعتمادی به دشمن نداریم
  • منابع بانک صادرات ایران از مرز ۱۸۰۰ همت گذشت
  • تمدید خودکار قراردادهای اجاره با سقف ۲۵ درصد
  • آغاز ثبت‌نام ایجاد و ترمیم معدل برای کنکور از دوم تیرماه
  • محدودیت‌های پروازی تهران، قم و مشهد در زمان تشییع پیکر رهبر شهید

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد:

روی خوش کشاورزان فارس به زراعت کلزا/کشت در بیش از ۲ هزار هکتار

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کشت کلزا در بیش از ۲ هزار هکتار از اراضی این استان تاکنون خبر داد و گفت: پیش بینی می شود این سطح تا پایان زمان کشت به ۱۰ هزار هکتار برسد.

کلزا

به گزارش خبرگزاری موج فارس، مهدی صادقی با اشاره به اینکه کاشت کلزا از اواسط شهریور ماه در شمال این استان آغاز شده و تا اواخر آبان ماه در شهرستان های جنوبی ادامه دارد، بیان کرد: تاکنون قرارداد کشت ۴۶۰۰ هکتار کلزا با کشاورزان استان فارس منعقد شده است. 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود ۴۵۰۰ هکتار دانه روغنی کلزا در استان فارس کشت شده بود، افزود: تامین بذور هیبرید جدید کلزا با پتانسیل عملکرد بالا، عملکرد خوب مزارع کلزا در سال گذشته، نرخ مناسب خرید تضمینی کلزا، برگزاری کارگاه های آموزشی و اختصاص کود های ریز مغذی از جمله دلایل روی خوش کشاورزان به زراعت کلزا است.

به گفته وی؛ تاکنون ۳۰ تن بذور ارقام هیبرید کلزا شامل ارقام ماراتون، نپتون، هیدرومل، تراپر و هایولا ۵۰ بین کشاورزان توزیع شده است و کود های شیمیایی لازم اعم از کودهای ازته، فسفاته و پتاسه به میزان کافی تامین و اختصاص یافته است.

او اظهار کرد: پیش بینی می شود بیشترین سطوح زیر کشت کلزا در شهرستان های مرودشت، فیروزآباد، لامرد، لارستان، مُهر و فسا توسط کشاورزان سخت کوش محقق شود که نقش بسزایی در تامین امنیت غذایی و کاهش وابستگی به خارج از کشور دارد.

صادقی با اذعان به اینکه دانه روغنی کلزا از جمله محصولات راهبردی برای تامین روغن خوراکی مورد نیاز کشور و کنجاله آن در تولید خوراک دام مورد استفاده است، یادآور شد: کشت این گیاه در تناوب غلات و افزایش عملکرد تولید مزارع سال بعد نیز مثمر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه