سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان:

گروه های پرخطر در گرمای شدید از منزل خارج نشوند

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان با اشاره به گرم شدن هوا در روزهای اخیر توصیه کرد: مردم و به ویژه گروه های پرخطر از منزل خارج نشوند و ترجیحا در مکان های خنک و سایه رفت و آمد داشته باشند.

گرمای شدید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، مسعود دهقانی درجمع خبرنگاران  با اشاره به اینکه یکی از پدیده های شایع در تابستان، گرمازدگی است، بیان کرد: مردم و به ویژه گروه های پرخطر مانند سالمندان، مادران باردار، کودکان، افراد دچار بیماری های قلبی، دیابتی و... در صورت امکان به محیط گرم خارج از خانه نروند، فعالیت و تحرک زیاد نداشته باشند و ترجیحا در مکان های خنک و سایه رفت و آمد داشته باشند. 

وی افزود: این اختلال معمولا به دنبال فعالیت شدید و یا قرار گرفتن طولانی در محیط های گرم به ویژه نور مستقیم آفتاب رخ می دهد که علائم خفیف و متوسط گرمازدگی کلافگی، تپش قلب، بی قراری، سردرد، حالت تهوع، استفراغ و سرگیجه را به همراه دارد.

این مقام مسئول تصریح کرد: این اختلال در موارد شدید با افت فشارخون و حتی کاهش سطح هوشیاری خود را نشان می دهد که در این موارد لازم است فرد به مراکز درمانی مراجعه و تحت درمان قرار گیرد. 

دهقانی اظهار کرد: افراد در صورت ابتلاء به گرمازدگی شدید در  محیطی خنک و دارای تهویه مناسب ساکن شوند به طوری که به دور از معرض تابش نور خورشید باشند.

وی توصیه کرد: با کمپرس پارچه خنک روی بدن به تدریج دمای بدن بیمار را به حالت طبیعی بازگردانیده و به تدریج مایعات یا نوشیدنی های خنک مانند شربت آبلیمو، شربت سکنجبین و دوغ به وی خورانده شود. 

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، ضمن تاکید بر اهمیت رعایت نکات تغذیه ای در فصل تابستان، اظهار داشت: بیشتر از غذاهایی نظیر آب دوغ خیار، ماست، سبزیجات مانند خیار و کاهو، شربت آبلیمو، دوغ، خاکشیر، مرکبات و میوه‌های ترش و شیرین مانند زرشک و آب زرشک، هندوانه، شاه‌توت، سیب ترش، گوجه‌سبز، هلو و زردآلو استفاده شود. 

وی با تاکید به مصرف وعده های غذایی سبک و دریافت کافی مایعات، افزود نباید در فصل تابستان در مصرف شیرینی، شکلات، غذاهای پرچرب، سرخ کردنی ها، چای، قهوه، ادویه جات و... زیاده‌روی کرد و مصرف غذاهای فرآوری شده مانند فست فودها، سوسیس، کالباس و... باید به حداقل برسد و مصرف غذاهای شور و هله هوله مانند پفک، چیپس و آجیل شور را باید در تابستان محدود کرد و بیشتر از آجیل خام استفاده کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه