سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی:

هپکو را می‌توان به ظرفیت اسمی رساند

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امروز مجموعه هپکو تولید حدود ۸۵۰ دستگاه را تا پایان سال هدفگذاری کرده اند و امید است که کارخانه به ظرفیت اسمی برسد.

عکس خبر وزیر کار

به گزارش خبرگزاری موج مرکزی، سید صولت مرتضوی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در جریان بازدید از شرکت هپکو در اراک در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه هپکو یکی از افتخارات کشور در عرصه تولید به ویژه صنایع ماشین سازی است، اظهار کرد: به لحاظ بی تدبیری های صورت گرفته در دهه ۹۰، شرکت با مشکلات مالی مواجه شد که در نهایت بابت مطالبات به سازمان تامین اجتماعی واگذار شد.

وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات شرکت هپکو در دو مقطع زمانی ( ریاست قوه قضاییه و ریاست جمهوری) مورد توجه آیت الله رییسی قرار گرفت، افزود: در دوره ریاست قوه قضاییه از شرکت بازدید داشتند و دستورات موکدی داشتند و خوشبختانه چرخ تولید در این کارخانه به حرکت درآمد.

مرتضوی تصریح کرد: در بازدید سال گذشته از هپکو صحبت از تولید سالانه ۲۵۰ دستگاه در سال بود، اما امروز مجموعه هپکو تولید حدود ۸۵۰ دستگاه را تا پایان سال هدفگذاری کرده اند و امید است که کارخانه به ظرفیت اسمی برسد.

وی با تاکید بر اینکه کشور به ماشین آلات سنگین نیاز دارد، گفت: شرکت دانش فنی مطلوبی در اختیار دارد، اگر نیاز و دانش فنی وجود داشته باشد، اما تولید صورت نگیرد، نشان از وجود برخی مشکلات است به همین دلیل سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون گلوگاه ها را شناسایی و رفع کرده اند و با هم افزایی شرکت با دستگاه های مرتبط، معادن، شهرداری ها و وزارت راه و شهرسازی امیدواریم این مجموعه بتواند بخش اعظمی از نیاز کشور را تامین کند.

مرتضوی بر استفاده از دانش دانشمندان تاکید کرد و گفت استفاده از ظرفیت دانش بنیان باعث می‌شود که در سال های آتی از وابستگی این صنعت به واردات تقریبا به صفر برسانیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه