سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل:

شیوع علائم آسم در کودکان و نوجوانان حدود ۱۱درصد است

رئیس مرکز بهداشت شهرستان آران و بیدگل بیان کرد: شیوع علائم آسم در کودکان و نوجوانان در ایران حدود ۱۱درصد است. به مناسبت روز جهانی آسم، همایشی در سالن شهید زاهدی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد.

آسم کودکان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج اصفهان، محسن قمصری در همایش بزرگداشت روز جهانی آسم  با حضور بیماران و والدین دانش آموزان مبتلا به آسم برگزار شد، به بیان اهمیت بیماری و میزان شیوع آن در جهان و ایران پرداخت.

وی افزود: روزانه بیش از ۱۰۰۰ نفر در جهان به علت آسم جان خود را از دست می دهند که بیشترین مرگ و میر و عوارض ناشی از این بیماران در کشورهای با درآمد کم و متوسط رخ می دهد. در ایران شیوع علائم آسم در کودکان و نوجوانان حدود ۱۱درصد و در بالغین حدود ۹ درصد می باشد.

مرضیه حیدرزاده فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی  نیز در ادامه، مطالبی را در خصوص بیماری، علائم خطر و راه های کنترل و درمان آن بیان کرد.

در پایان این همایش اجرای سرود توسط کودکان مهدکودک و پیش دبستانی بهار نارنج، برگزاری نمایشگاه نقاشی و اهداء جوایز به برگزیدگان انجام شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه