سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

آغاز کار مبارزه با ملخ‌های مراکشی در گیلان/بازدید استاندار از روند مبارزه با آفت ملخ مراکشی در لوشان

نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم توجه به مبارزه بیولوژیک و علمی با ملخ‌های مراکشی در گیلان گفت: مبارزه شیمیایی با این ملخ‌ها به طور موقت این مشکل را برطرف می‌کند از این رو همه نهادهای علمی باید بخشی از اعتبارات پژوهشی خود را به این بخش اختصاص دهند.

استاندار گیلان

به گزارش خبرگزاری موج گیلان، اسدالله عباسی، استاندار گیلان، پس از بازدید از باغات زیتون رودبار و لوشان و روند مبارزه با آفت ملخ مراکشی و در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حمله ملخ‌های مراکشی از سال ۱۴۰۰ به باغات و مزارع گیلان شیوع پیدا کرد و سپس شناسایی کانون‌های این آفت در دستور کار مدیران قرار گرفت.

وی با بیان اینکه روند مبارزه با آفت ملخ از سال ۱۴۰۱ در دستور کار مدیران قرار گرفته است، گفت: در این مدت به صورت اضطراری روند مبارزه با حمله ملخ‌ها به باغات رودبار و لوشان آغاز شد زیرا هجوم ملخ‌ها به جاده‌ها منجر به مشکل و حتی بعضا بروز تصادف در منطقه شده بود.

استاندار با اشاره به شناسایی هفت هزار هکتار از کانون‌های حمله ملخ‌ها به باغات و مراتع شهرستان رودبار بیان کرد: با تلاش‌های انجام شده توسط سازمان جهاد کشاورزی، بسیج، سپاه، نیروهای مردمی و منابع طبیعی، کار آغاز مبارزه با این ملخ‌ها در سه هزار هکتار از اراضی آغاز شده است.

 عباسی تصریح کرد: مبارزه شیمیایی با این ملخ‌ها فقط به طور موقت این مشکل را برطرف می‌کند اما همه نخبگان، نیروهای دانشگاهی، اساتید دانشگاه،  دانشجویان و شرکت‌های دانش بنیان باید بخشی از اعتبارات پژوهشی خود را به این بخش اختصاص دهند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه