سرخط خبرها
  • میزبانی شیراز از اردوی تیم‌های ملی جودوی بانوان با حضور ۱۲ ملی‌پوش
  • سردار حسن زاده: امکان ورود ساک یا کوله پشتی یا وسایل حجیم به داخل مصلی وجود ندارد
  • سردار حسن‌زاده: تا حدود یک و نیم کیلومتر از مرکزیت مصلی ورود خودرو ممنوع است
  • سالیوان، مشاور سابق امنیت ملی آمریکا: طبق یادداشت تفاهم، ایران بعد از ۶۰ روز می‌تواند از کشتی‌ها در تنگه هرمز هزینه دریافت کند
  • سردار حسن زاده: به دلیل ازدحام جمعیت و احتمال آسیب دیدن، فرزندان خود را در مراسم وداع با رهبر شهید نبرید
  • برنامه‌ریزی مجلس برای استیضاح وزیر نیرو
  • انار خرمایی: میوه‌ای عجیب و جالب در بنگلادش که شبیه انار اما داخلش خرما است
  • رضا توکلی خبر بیماری‌اش را تکذیب کرد
  • هیات منصفه دادگاه‌های سیاسی و مطبوعاتی، خبرگزاری آنا را مجرم ندانست
  • چادرملو برای اولین‌بار به آسیا رفت
  • نظرسنجی که تن نتانیاهو را لرزاند: ۹۲ درصد اسرائیلی‌ها ایران را پیروز جنگ می‌دانند
  • تروریست‌های آمریکایی صهیونی یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
  • انتقاد شدید عارف از بی‌توجهی بانک‌ها به امنیت سایبری
  • معاون سیاسی نیروی دریایی سپاه طی سانحه رانندگی درگذشت
  • غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود
  • شعب کشیک بانک‌های استان تهران روزهای شنبه و یکشنبه فعال هستند
  • همه شعب بانک‌های کشور روز دوشنبه تعطیل هستند
  • بانک مرکزی: سامانه‌های بانکی هفته آینده همزمان با مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید ۲۴ ساعته فعال خواهند بود
  • نماینده مجلس: بی‌برنامگی وزارت نیرو در بحث قطعی برق مشهود است
  • زابل: گرم‌ترین شهر جهان در ۲۴ ساعت گذشته

توزیع ۲هزار بسته معیشتی بین نیازمندان در شیراز

آیین توزیع ۲هزار بسته معیشتی توسط حوزه بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی برگزار شد.

مراسم توزیع بسته معیشتی

به گزارش خبرگزاری موج فارس، آیین توزیع ۲هزار بسته معیشتی توسط حوزه بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز در ساختمان سپهبد شهید سلیمانی برگزار شد.

فرمانده سپاه فجر فارس که در این آیین حضور داشت، از شهردار شیراز به‌ واسطه همکاری صمیمانه در امور خیر تقدیر کرد.

سردار یدالله بوعلی با بیان اینکه استان فارس همواره در خدمت‌رسانی به نیازمندان در مقام نخست قرار دارد، از بسیج اقشار و قرارگاه احمدبن موسی(ع) که در موضوعات محرومیت‌ زدایی فعالیت می‌کنند، قدردانی و اظهار کرد: بنا به نص صریح قرآن کریم، خداوند در خدمت به محرومین پاداش و برکت زیادی قرار داده است.

بنا به اظهار این مقام ارشد در سپاه فارس؛ در وهله نخست، ۱۰۰ هزار بسته معیشتی در ماه رمضان برای استان فارس هدف‌گذاری شده بود که با توجه به محدودیت بودجه، بسترمهیا نبود؛ اما با شروع حرکت، بسته‌های بی‌شماری آماده شد که این نشان می‌دهد که هم مردم در این امر خیر پیشقدم هستند و هم خداوند برکت می‌دهد و کار به نحو احسن انجام می‌شود.

وی تصریح کرد: نکته مهم این است که هر وقت کنار هم قرار می‌گیریم، خداوند گره را باز می‌کند.

فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه در مورد اعطای جهیزیه به محرومین، اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: بیش از ۱۲ مرحله توزیع جهیزیه به وسیله مشارکت خیرین انجام شده است.

سردار بوعلی با بیان اینکه ۵۰۰ جهیزیه در حرم حضرت شاهچراغ(ع)‌ توزیع و ۵۰۰ جهیزیه دیگر هم بعد از ماه رمضان توزیع می‌شود که اعتبار آن حدود ۴۰ میلیارد ریال بوده است.

این مقام عالی سپاه فجر فارس خاطرنشان کرد: سپاه فارغ از وظایف سازمانی هرجا که موضوع مردم و نیاز بوده، با نیت  گره‌گشایی، حتما ورود کرده و کمک می‌کند و در این مسأله هیچ تردیدی وجود ندارد.

سردار بوعلی با بیان اینکه سپاه فجر خود را همواره در کنار شهرداری دیده و از هیچ کمک دریغ نداشته است، تصریح کرد: شهرداری هدفی به غیر از خدمت به مردم ندارد و تکلیف شهرداری، ارائه خدمات به بهترین نحو در سطح شهر است.

شهردار کلان‌شهر شیراز نیز در این آیین اظهار امیدواری کرد: با این اقدام بتوانیم گام مثبتی در کمک به همنوعان و خدمت به مردم برداریم.

محمدحسن اسدی از فرماندهی سپاه فجر فارس که با وجود وظایف سخت و بی‌شمار خود، یار و همراه مدیریت شهری بوده است، قدردانی کرد.

او در بخش دیگری از سخنان خود به ویژه‌ برنامه‌های شهرداری شیراز در ماه رمضان پرداخت.

برپایی ایستگاه‌‌ها و موکب‌های افطاری ساده در مناطق یازده‌گانه و همچنین حسینیه‌ها و مساجد از مهمترین برنامه‌هایی بود که این مقام ارشد مدیریت شهری شیراز به آن اشاره و اضافه کرد: شهرداری توفیق خدمت در آیین جشن روزه اولی‌ها در حرم حضرت شاهچراغ(ع) نیز داشت.

اسدی گفت: کلان‌شهر شیراز برای استقبال از عید سعید فطر آماده و مهیا می‌شود.

قائم‌مقام شهردار و فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز نیز در این آیین اظهار کرد: با همکاری و همیاری فرمانده سپاه فجر فارس و همت شهردار شیراز، کار مشارکتی در جهت توزیع ۲ هزار بسته معیشتی در راستای برنامه‌ریزی‌های مدون شهرداری انجام شد.

آرش فرج‌زاده اظهار کرد: توزیع این بسته‌ها، ۱۰ هزارمین بسته معیشتی است که از طرف شهرداری بین قشر کم‌ برخوردار توزیع می‌شود.

او گفت: حوزه بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز در گردان بیت‌المقدس علاوه بر کارهای خود مراقبتی و مدیریت بحران و ستاد اسکان خدمات اجرایی سفر، همکاری‌های دیگری نیز در مباحث علمی داشته است‌.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج ادارات کل شهدای شهرداری شیراز بیان کرد: این حوزه دو جلد کتاب با عنوان "بسیج سازمانی" و "بسیج" باور سازندگی یار جهادی نگارش و منتشر کرده است که در این آیین توشیح و رونمایی می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه