سرخط خبرها
  • هشدار سرمربی پرسپولیس به جاسوس تیم
  • شانه‌تراش؛ روستایی که آماده ثبت جهانی می‌شود
  • امروزجمعه؛ آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون دانشنامه تخصصی پزشکی
  • نارضایتی بختیاری زاده از آمادگی کاپیتان استقلال
  • سایپا و چند شرکت دیگر هم مثل ایران‌خودرو واگذار خواهند شد
  • پزشکیان: قیمت کالابرگ افزایش پیدا خواهد کرد
  • ذخیره ۶ ماهه واکسن در کشور تامین شد
  • اعلام پایان مراسم اربعین ۱۴۰۵
  • تعیین تکلیف نیروهای شرکتی/ مطالبه‌ای با سابقه بیش از دو دهه همچنان باقی است
  • نماینده مجلس: مدیریت سهام عدالت باید به مردم واگذار شود
  • داور لندنی برای رسیدگی به پرونده بیرانوند انتخاب شده است
  • محسن رضایی: اجازه باز شدن مسیر دوم در تنگه هرمز را نخواهیم داد

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران:

کتاب نقش آموزش و پرورش مازندران در دفاع مقدس تدوین می شود

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، از تدوین کتاب نقش اداره کل آموزش و پرورش استان در دفاع مقدس خبر داد.

تدوین کتاب نقش آموزش و پرورش مازندران در دفاع مقدس

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، سردار عبدالله ملکی در دیدار با مدیر کل آموزش وپرورش مازندران، تدوین کتاب نقش عملکردی اداره کل آموزش و پرورش در دفاع مقدس و راهیان نور استانی دانش آموزان را از مأموریت‌های این اداره کل عنوان کرد و اظهار داشت: پژوهش مرتبط با نقش آموزش و پرورش استان در دفاع مقدس با انجام مصاحبه و بازخوانی نقش عملکرد آموزش و پرورش به همت اداره کل حفظ آثار انجام شد.

وی ادامه داد: کتاب نقش عملکردی آموزش و پرورش در دفاع مقدس با همکاری اداره کل آموزش و پرورش در سال جاری تدوین و در اجلاسیه سال ۱۴۰۳ رونمایی خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از تدوین نقش دفاع مقدس استان و معرفی شهدای محوری در کتاب جغرافیای استان در کتاب دوره دبیرستان خبر داد و افزود: طی سال‌های اخیر با همکاری اداره کل آموزش و پرورش درس آموزش دفاع مقدس به صورت ضمن خدمت تدریس می‌شود و در این بخش تاکنون بیش از ۲۷ هزار نفر از فرهنگیان و کارکنان آموزش و پرورش آموزش دیدند.

وی از برگزاری اردو‌های دانش آموزی در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس استان  مازندران خبر داد و خاطرنشان ساخت: این اردو‌ها که از پاییز سال گذشته آغاز شد با همکاری آموزش و پرورش در سال جاری نیز پیگیری خواهد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مازندران نیز تصریح کرد: ما برای همکاری در اجرای مأموریت‌های اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران آمادگی کامل داریم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه