سرخط خبرها
  • سردار رضایی: برخورد با قاچاقچیان و دارندگان سلاح غیرمجاز جدی‌تر می‌شود
  • تصادف مرگبار BMW در اتوبان همت/ ۲ دختر و یک پسر جوان جان باختند
  • دنیامالی: موظف بودیم سازه ورزشگاه آزادی را دوباره باز طراحی کنیم
  • جزئیات نحوه احراز سکونت مشمولان کالابرگ اعلام شد
  • تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی برای جایگزینی خودروهای فرسوده
  • پیشرفت ۵۱ درصدی پروژه‌های انبوه‌سازی نهضت ملی مسکن/ ۹۲۰ هزار واحد در حال اجرا
  • توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید
  • بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اعلام کرد؛

افزایش ۶۱ درصدی مراجعه به مراکز درمانی نسبت به نوروز سال گذشته در اصفهان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان کرد: در نوروز امسال در بخش سرپایی اورژانس پیش بیمارستانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۱ درصد افزایش مراجعه داشته است.

بیمار کرونایی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، پژمان عقدک با اشاره به  افزایش ۶۱ درصدی مراجعه به مراکز درمانی دراصفهان گفت: در این مدت ماموریت‌های اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بخش سرپایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است.

وی افزود: آمار کلی ماموریت‌های این دانشگاه در ارائه خدمات به بیماران در مراکز درمانی استان، نوروز امسال در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد افزایش داشته است.

عقدک بیان داشت: تا دهم فروردین ۱۸۲ هزار و ۶۰۰ بیمار به اورژانس بیمارستان‌های زیرپوشش این دانشگاه مراجعه کرده و حدود ۴۱ هزار و ۳۰۰ نفرشان بستری شده اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در این مدت ۵۲۷ بیمار با علایم بیماری کوید ۱۹ به مراکز درمانی مراجعه کرده اند که متاسفانه ۱۹ نفرشان بر اثر این بیماری جان باخته اند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه