سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

رئیس پلیس راه استان اصفهان اعلام کرد؛

توقیف ۲ هزار و ۶۳ خودروی حادثه ساز در جاده های اصفهان

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان با تاکید بر برخورد قاطع با تخلفات حاثه ساز از توقیف ۲ هزار و ۶۳ دستگاه خودروی حادثه ساز در جاده های استان از ابتدای طرح نوروزی تا به امروز خبر داد.

توقیف خودرو

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ اصغر زارع بیان داشت: از ابتدای طرح نوروزی در ۲۵ اسفند ماه ۱۴۰۱ تا به امروز مجموعاً ۲ هزار و ۶۹ دستگاه خودروی حادثه سار در جاده های استان متوقف شدند .

وی افزود: از مجموع خودروهای توقیفی هزار و  ۲۴۲ دستگاه خودرو به صورت ساعتی متوقف شده و ۸۲۶ دستگاه خودرو نیز که دارای دو تخلف همزمان یعنی سرعت و سقت غیر مجاز بودند به پارکینگ منتقل شدند.

رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان اصفهان محورکاشان- اصفهان و نطنز به اصفهان بیشترین محورهایی بودند که تخلفات حادثه ساز همچون سرعت و سبقت غیر مجاز در آن ها ثبت رسیدند.

سرهنگ زارع گفت: در طرح نوروزی امسال طرح ابتکاری توقف و حرکت در محور های شرقی استان اصفهان که بیشتر این محورها کویری هستند و رانندگان در آنها دچار خستگی و خواب آلودگی می شوند اجرا شد که تاثیر زیادی در کاهش تصادفات و واژگونی خودرو در این محورها داشت.

این مقام انتظامی عنوان داشت: از ابتدای طرح نوروزی تا به امروز در محورهای شرقی استان به طور متوسط روزانه ۳۰۰ دستگاه خودرو توسط ماموران پلیس راه متوقف و رانندگان برای استراحت به ایستگاه های امنیت و سلامتی هدایت شدند که این اقدام با استقبال خوب رانندگان و همراهان آنان همراه بود.

سرهنگ زارع گفت: بسیاری از رانندگان هنگامی که خودروی آنان توسط ماموران پلیس متوقف می شد متعجب می شدند و عنوان می کردند که هیچگونه تخلفی از آنها سر نزده اما وقتی متوجه می شدند که این کار برای جلوگیری از خستگی و خواب آلودگی آنان صورت گرفته بسیار خوشحال می شدند و از ماموران ما تشکر می کردند .

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه