سرخط خبرها
  • قربانی‌های جدید قلعه نویی!/ بی تاکتیک‌ترین تیم تاریخ فوتبال ایران
  • بازنگری در اجرای طرح پنجره واحد زمین/ شمال کشور کمبود زمین ندارد
  • نوسانات بازار خودرو و بهانه برخی از خودروسازان برای افزایش قیمت محصولات
  • تأکید ایران و روسیه بر توسعه همکاری‌های قضایی
  • مشاوران املاک برای تنظیم قولنامه عادی سند سبز تعلیق پروانه کسب می‌شوند
  • رئیس سازمان غذا و دارو باید پاسخگوی گرانی افسارگسیخته دارو باشد
  • پیروزی قاطع پدلیست‌های ایرانی و حضور در جمع ۸ تیم برتر
  • حکم اعدام دو لیدر اغتشاشات دی‌ماه در مشهد اجرا شد
  • سپاه: ایران برای دفاع از خود برگ‌های رو نشده فراوانی دارد
  • پزشکیان: سخنرانی در سازمان ملل حاصل خرد جمعی احزاب اصلاح‌طلب و اصولگرا بود

تأکید استاندار اصفهان بر همت و تلاش مضاعف در راستای تحقق شعار سال

استاندار اصفهان گفت: حسب فرمایش مقام معظم رهبری ضروری است کار ویژه‌ای حول محور «مهار تورم» اتفاق بیفتد زیرا با توجه ویژه به تولید می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را ساماندهی کنیم.

استاندار اصفهان

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سیدرضا مرتضوی در نشست شورای اداری استان با اشاره به شرایط خاص سال گذشته، بیان کرد: کمبود برخی منابع و انتظارات به حق مردم سال پرتلاشی را برای استان ایجاد کرده بود.

وی ادامه داد: در این شرایط مدیران کل، فرمانداران و خادمان نظام تلاش‌های بسیاری کردند که قدردان این همراهی و جهاد همگانی هستیم.

مرتضوی ضمن تبریک آغاز سال نو شمسی و ماه مبارک رمضان، عنوان کرد: در سه ماهه پایانی سال گذشته شاهد بارش رحمت الهی بودیم که سامانه‌های بارشی در آغاز سال نو نیز خودنمایی کردند و نوید سال بابرکت و پرثمری را دادند.

وی ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در نامگذاری سال ۱۴۰۲، گفت: بایستی همت خود را حول محور تحقق شعار سال به کار گیریم. خوشبختانه از سال گذشته قرارگاه اقتصاد دانش‌بنیان در استان شکل گرفت و درصدد هستیم باتوجه به رویکردهای استان در تقویت اقتصاد دانش‌بنیان، گام‌های مؤثری را برداریم.

استاندار اصفهان افزود: از طرفی حسب فرمایش مقام معظم رهبری ضروری است کار ویژه ای حول محور «مهار تورم» اتفاق بیفتد زیرا با توجه ویژه به تولید می توانیم بسیاری از مشکلات کشور را ساماندهی کنیم.

مرتضوی خاطرنشان کرد: حرکت حول محور تولید، امکان اشتغالزایی، کنترل تورم، مهار نقدینگی و … که باعث ایجاد حواشی در کشور می شود را فراهم خواهد کرد.

وی متذکر شد: در ایام تعطیلات نوروزی به سر می بریم و استان اصفهان یکی از مقاصد اصلی سفرهای نوروزی است. از ۲۴ اسفندماه ۱۴۰۱ تا ششم فروردین ماه ۱۴۰۲ حدود ۱۷ میلیون نفر تردد در سطح استان گزارش شده که نشان دهنده افزایش تردد در راه‌های استان است.

مقام عالی دولت دراستان با اشاره به آمار قابل توجه سفر به استان، عنوان کرد: باتوجه به دور دوم سفرها بایستی تلاش شود تا بستر مناسب جهت سفر ایمن و شاد مسافران به استان فراهم شود.

دکتر مرتضوی با اشاره به فتنه انگیزی دشمن در پاییز سال ۱۴۰۱، گفت: دشمنان از مدت‌ها قبل در تلاش بودند تا جوانان را به سمت بی حجابی سوق دهند. فریب خوردگان امروز فرزندان ما هستند که گرفتار فتنه‌انگیزی دشمن شده‌اند بایستی با برنامه های ایجابی و سلبی بستر هوشیاری فرزندان مان را فراهم کنیم.

استاندار اصفهان با تأکید بر پشتیبانی از امر به معروف و نهی از منکر، اظهار کرد: اینگونه دشمن بار دیگر در برابر ملت ایران شکست خواهد خورد. تجربه اثبات کرده هر کجا که دستاوردی باشد دشمن فتنه‌گری می کند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه