سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

سردار رهام بخش حبیبی خبر داد؛

دستگیری جاعل اسناد و کشف چک پول تقلبی در شیراز

فرمانده انتظامی استان از دستگیری جاعل حرفه‌ای و کشف میلیون‌ها چک پول تقلبی در شیراز خبر داد.

بازداشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج فارس، سردار رهام‌بخش حبیبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ماموران انتظامی شیراز با اقدامات فنی و تخصصی مطلع شدند فردی اقدام به تولید و توزیع تراول و اسکناس جعلی در سطح شهر شیراز می‌کند که موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

فرمانده انتظامی فارس افزود: ماموران انتظامی شیراز تحقیقات خود را آغاز و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و هماهنگی با مرجع قضائی موفق شدند فرد جاعل را در یکی از محله‌های این شهرستان شناسایی و وی را در مخفیگاهش دستگیر کنند.

سردار حبیبی با بیان اینکه در بازرسی از مخفیگاه متهم ۵۰ میلیون چک پول، یک میلیون روپیه پاکستانی، دستگا‌های رایانه و چاپ اسکناس، ۳۰ عدد انواع مهرهای دولتی و تعدادی اسناد ملکی، بیمه نامه، سند خودرو، گواهینانه مربی گری، سند ازدواج جعلی و ... کشف شد، گفت: متهم به همراه اموال مکشوفه برای تحقیقات بیشتر روانه دادسرا شد. 

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: در پی وقوع چند فقره  انواع سرقت در سطح شهر شیراز، کارآگاهان پلیس آگاهی استان تحقیقات خود را آغاز و موفق به شناسایی ۳ باند (۹ نفر) از سارقان سابقه‌دار شدند. 

وی با اشاره به اینکه متهمان به ۶۴ فقره سرقت از اماکن خصوصی، درون خودرو، به عنف، مغازه و... اعتراف کردند، گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهمان مقادیر زیادی انواع اموال مسروقه به ارزش ۳۱ میلیارد ریال کشف شد.

سردار حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: با تلاش مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان طی ۷۲ ساعت گذشته، ۱۱ دستگاه خودرو و موتورسیکلت حامل مواد مخدر توقیف و ۷۵۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ۱۶ متهم نیز دستگیر شدند.

چک پولهای تقلبی+شیراز

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه