سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

معاون دانشگاه علوم پزشکی شیراز خبر داد؛

آماده باش پایگاه‌های اورژانس برای حوادث چهارشنبه پایان سال

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز از آماده باش کامل بیمارستان ها و تمام ناوگان و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ برای امدادرسانی به مصدومان احتمالی حوادث چهارشنبه پایان سال خبر داد.

چهارشنبه سوری

به گزارش خبرگزاری موج فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این باره گفت: در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دولتی، عمومی غیردولتی و خصوصی شیراز و بیمارستان های قطب های درمانی شهرستان ها با بهره‌گیری از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، آمادگی لازم برای ارایه خدمات درمانی تخصصی و فوق تخصصی به مصدومان حوادث چهارشنبه پایان سال ایجاد شده است.

مهرداد شریفی افزود: تیم‌های پشتیبان و کمیته مدیریت بحران مراکز درمانی نیز با تاکید بر بیمارستان‌های ارایه دهنده خدمات درمانی سوختگی، تروما، چشم پزشکی و اورژانس‌های قلبی در حالت آماده باش قرار دارند.

وی با بیان اینکه پیش بینی های لازم برای تامین نیروی تخصصی و کادر درمانی برای افزایش ظرفیت در موارد احتمالی نیز در نظر گرفته شده است، ادامه داد: سوختگی از ناحیه صورت، چشم، دست و قطع عضو از جمله صدمات رایج در آتش بازی چهارشنبه پایان سال است که متاسفانه در مواردی نیز منجر به مرگ افراد شده است.

معاون درمان دانشگاه با تاکید بر اینکه خانواده‌ها در این روز‌ها بیشتر مراقب فرزندان خود در قبال استفاده از وسایل آتش‌زا باشند، بر نقش مهم والدین در پیشگیری از حوادث احتمالی چهارشنبه پایان سال اشاره کرد و افزود: والدین به ویژه در شب چهارشنبه پایان سال از خروج کودکان و نوجوانان خود از منزل جلوگیری کنند، زیرا حضور آنان در مکان هایی که دیگران در آن با آتش و مواد محترقه بازی می کنند سلامتی آنها را نیز در معرض خطر جدی قرار می‌دهد.

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه