سرخط خبرها
  • تعطیلی تهران ۴ روزه شد
  • رشد ۱۱۱ درصدی قیمت لوازم خانگی فقط ناشی از هزینه تولید نیست، بازار رها شده است
  • ۲ رشته المپیادی به لیست بدون کنکور اضافه شدند
  • دادستان تهران: با محتکران و شایعه‌سازان فضای مجازی قاطعانه برخورد می‌کنیم
  • ماموریت پزشکیان به وزارت علوم برای راهبری فرایند استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور
  • آینده فوتبال ایران قربانی مدارس غیر مجاز
  • اولویت اقتصاد پس از جنگ، کنترل تورم و افزایش ارزش پول ملی است
  • قیمت بلیت پروازهای اربعین هنوز نهایی نشده است
  • آمادگی مراکز اقامتی کشور برای مراسم تشییع رهبر شهید
  • جمهوری‌خواهان بر سر بودجه جنگ با ایران اختلاف پیدا کردند
  • آشورماتوف از ۱۰ روز دیگر در تمرینات استقلال
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • سرپرست معاونت نظارت بر مراکز سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک منصوب شد
  • عراقچی: دیدارهای سازنده و گفت وگوهای مفیدی در سفر به عراق داشتم
  • واگذاری زمین‌های هزار متری به فدراسیون‌های آمادگی جسمانی و کبدی
  • آمادگی وزارت صمت برای واگذا‌ری اختیارات‌ به استان‌ها‌
  • تفاهم‌نامه همکاری بین نهاد رهبری در دانشگاه‌ها وستاد اجرایی فرمان امام
  • عراقچی خطاب به آمریکا: نشان دادید لیاقت میزبانی جام جهانی را ندارید
  • محل وداع با پیکر رهبر شهید در مشهد مشخص شد
  • مدارس حق دریافت وجه اجباری در ثبت‌ نام ندارند

مدیرکل راه‌آهن شمال۲ اعلام کرد؛

بارگیری و تخلیه بیش از ۶۵٠ هزار تن بار از راه‌آهن قزوین

مدیرکل راه‌آهن شمال ۲ از بارگیری و تخلیه بیش از ۶۵٠ هزار تن بار توسط راه‌آهن قزوین خبر داد.

غلامحسین ولدی مدیرکل راه‌آهن شمال۲

به گزارش خبرگزاری موج قزوین، همزمان با ایام اله دهه فجر نشست خبری مشترکی با حضور مدیران استانی زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی در سالن جلسات اداره کل راه وشهرسازی استان قزوین برگزار شد.

در این نشست غلامحسین ولدی مدیرکل راه‌آهن شمال۲ ابتدا به معرفی راه‌آهن قزوین پرداخت و قرارگیری آن را در مسیر ریلی کشورهای آذربایجان و ترکیه بسیار حائز اهمیت دانست.

وی گفت: با تکمیل کریدور جدید شمال-جنوب کشور و احداث مسیر ریلی رشت-انزلی و رشت-آستارا، ایستگاه راه‌آهن قزوین بدلیل موقعیت استراتژیک خود می‌تواند به عنوان هاب منطقه نقش آفرینی کند.

در ادامه ولدی به عملکرد اداره کل راه‌آهن شمال۲ در زمینه جابجایی بار اشاره کرد و گفت: در سال گذشته قریب به ٨٠٠ هزار تن بار از طریق ناوگان حمل‌ونقل ریلی در استان قزوین بارگیری و تخلیه شده است که این رقم در ده ماهه امسال بیش از ۶۵٠ هزار تن رسیده است.

راه آهن قزوین

مدیرکل راه‌آهن شمال۲ در خصوص بارهای ریلی وارداتی و صادراتی نیز تصریح کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری قریب به ١١ هزار تن بار به صورت ریلی وارد یا صادر شده که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ٣٧ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

ولدی خاطر نشان کرد: در حوزه مسافر، با پیگیری‌های بعمل آمده و جهت پوشش سبد تقاضای همه افراد، امکان تهیه بلیط قطارهای سه ستاره، چهار ستاره و پنج ستاره برای زائرین حرم مقدس امام رضا (ع) فراهم شده و ما شاهد استقبال خوب مسافرین از قطار هستیم بگونه‌ای که در ده ماهه امسال بیش از ٣٩٠ هزار نفر توسط ناوگان حمل‌ونقل ریلی استان جابجا شده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ٢٨ درصد افزایش داشته است.

وی به برخی از اقدامات اداره کل راه‌آهن شمال٢ در دولت سیزدهم اشاره کرد و گفت: در سال گذشته زیرگذر دو خطه «یانس آباد» و دیوار حریم «شریفیه» افتتاح و به بهره‌برداری رسید. امسال نیز نمای ورودی ایستگاه قزوین بهسازی شده و در ایام اللّه دهه فجر، پروژه آسانسور سکوی دوم بهره‌برداری خواهد شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: عملیات اجرایی پل‌برقی سکوی دوم ایستگاه راه‌آهن قزوین نیز اخیرا آغاز شده و انتظار می‌رود این پروژه در سال آینده تکمیل شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه