سرخط خبرها
  • اهدای پرچم گنبد حرم مطهر حسینی، برای تکریم و بدرقه پیکر رهبر شهید
  • وزیر اقتصاد: مبلغ کالابرگ دهک‌های پایین حتما متناسب با تورم افزایش می‌یابد
  • حمایت هوادار مکزیکی از تیم ملی ایران در ورزشگاه سوفای لس آنجلس
  • وزیر اقتصاد: افزایش رقم قیمت کالا برگ ویژه ۶ دهک پایین جامعه
  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در بندرعباس
  • عصبانیت ترامپ از نتانیاهو
  • عضو کمیسیون کشاورزی: قیمت آب افزایش می‌یابد
  • آینده ونس به صلح با ایران گره خورد
  • سرمربی بلژیک: برای شکست دادن ایران باید با صد درصد توان‌مان بازی کنیم
  • دریای مازندران تا سه‌شنبه تعطیل شد
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد

فرمانده انتظامی داراب خبر داد؛

اختلافات شخصی منجر به قتل برادر شد/ دستگیری قاتل کمتر از ۲۴ ساعت

فرمانده انتظامی داراب گفت: فردی که برادر ۲۵ ساله خود را به قتل رسانده بود، کمتر از ۲۴ ساعت در این شهرستان دستگیر شد.

قتل

به گزارش خبرگزاری موج فارس، سرهنگ علیرضا نوشاد فرمانده انتظامی داراب در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره درگیری منجر به قتل در محله "دریمی" شهرستان داراب، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در بررسی های اولیه مطلع شدند که قاتل ۳۳ ساله به منزل پدرش مراجعه و به دلیل اختلافات شخصی با برادر خود درگیر و با سلاح سرد وی را به قتل رسانده و متواری می شود.

فرمانده انتظامی داراب ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز و مطلع شدند که قاتل که در درگیری از ناحیه پیشانی نیز مجروح شده است با اسم مستعار جهت درمان به بیمارستان مراجعه کرده است.

سرهنگ "نوشاد" با بیان اینکه کارآگاهان سریعا به بیمارستان مراجعه و موفق شدند در کمتر از ۲۴ ساعت قاتل را دستگیر کنند، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

این مقام انتظامی تصریح: شهروندان در هنگام اختلافات و درگیری خونسردی خود را حفظ کرده و قانونمندانه عمل کنند؛ زیرا وقوع چنین حوادثی موجب ضرر و زیان مادی و معنوی جبران ناپذیر خواهد بود.

 

خبرنگار:
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه